Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz
Vincent_ #1977 üzenetére
Bizalom, én nem feltételeztem róla, hogy hátsó szándéka lenne, pedig van. Tegnap már az is kiderült, hogy a 4Gb-os VGA-nak hirdetett laptop nem is 4 Gb hanem 2 Gb, szóval még egy hazugsággal több és ki tudja mit rejteget még a gép. És akkor a Ring topicban jóformán burkoltan engem támadnak, hogy ő felajánlotta a visszacserét és én milyen vagyok már hogy nem megyek bele. Arról senki nem szól amit világosan ott bizonyítva kifejtettem, hogy hány soron vert át, ami nem tükrözte a valóságot a hirdetéshez képest. Visszacserélném én, csak hiába mondják, hogy pár ezer forint tanulópénz, egyrészt valakinek az a pár ezer forint is van mikor sokat jelent a másik meg nemhogy már nekem kelljen azt a tanuló pénzt még pluszba arra kifizetni, hogy átvert. A durva tényleg az lesz, ha ezt úgy megússza, hogy itt kipártolják és még jogosan negatívra se lehet értékelni, mert ez akkor egyértelmű képet fog mutatni arra, hogy bárki bátran állíthat az általa hírdetett dologról valótlan dolgokat is, azt vagy nem veszi észre a vevő és örül, hogy sikeresen átverte, vagy észre veszi, nagylelkűen fel ajánlja a vissza cserét és akkor már is ő lesz a jó fej. Csak a helyzet az, hogy a felálláson ez semmit nem változtat, attól függetlenül ő ugyan úgy átverte és a jelen állás szerint, ebbe őt semmilyen retorzió nem érheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Packeta
- Mobilinternet
- Linux kezdőknek
- Mozilla Firefox
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest