- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz
entoni1989 #1962 üzenetére
2 év elégedettségem sikeres adás vétel után, ma szívből csalódtam ebben az oldalban ami a moderációt és az értékelési rendszert illeti. Bebizonyosodott számomra, hogy a csalóknak zöld az út, szórhatják kedvükre a negatívot, sőt ha leértékelik jogosan negatívra és ők mindösszesen bosszúból "csak azért is" alapon visszaértékelnek negatívra, akkor azt tűrnöd kell viselned kell, hogy egy csaló végett romlik az arányod, holott te tisztességesen álltál az üzlethez, részedről nem lehetett volna kifogás. Vagy egyezkedj a csalóval, hogy vonja vissza és akkor tőle is leveszik. Nos akkor felteszem a nagy kérdést, ilyen alapon mi értelme ennek az egész értékelős rendszernek, hogy ha valaki jogosan ad negatívot, annak jogtalanul visszanegatívozhatnak, mindemellett ha nekem ez nem tetszik, hogy megalapozatlanul leértékelnek, akkor vagy tűröm vagy senkinek nem lesz értékelése?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest