Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
crab
senior tag
ne csak siránkozzunk, hanem tegyünk is valamit! fogjunk össze és verjük szét a parlamentet!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na de komolyabban: mire jó az, hogy siránkozunk már időtlen idők óta, tenni is kellene valamit vagy fogjuk be a szánkat, mert rinyálással semmire nem jutunk! -
bogarfx
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem akarok most vitazni de en elek ott es nem te!!
Kozel a hatarhoz elunk es megis no a roman elnyomas!
Peldaul a suliban a szunetben ma is a roman himnuszt nyomtak az iskolaradioban!!!!Es meg mi vagyunk a rosszak!
Es ittmeg keves is a roman! mi lehet Bukarestben!
Koloszvaroon ha beszlesz magyarul es egyedul vagy jon egy roman csurhe oszt jol helybenhagy!! HAt roviden enniy a draga kis romanokrol!
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Hogy ki áll a háttérben? Az ugyenvezett hatalmi elit. Pénzük az van. Kell még valami? Nem sok minden...
-
brownus
veterán
ehhez mit szóltok, hogy: amikor István király felvette a nyugati kereszténységet, ott szurtuk el. mivel mi már akkor is 'kersztények' voltunk csak máshogy hivtuk.
sztem -
_az
senior tag
monnyuk ki nyugodtan, szal a zsidók hogyan is irányítják a világot? mer én még eggyel se találkoztam, aki aszongya, ihajcsuhaj, én vagyok a világ ura...
ez is röhej, nálunk nincs antiszemitizmus, csak igény van rá, oszt ki se mered írni... tessék: zsidó = vallás, tudod olyan okosságok, mint jézus, meg mohamed...
apám... -
gabe_
őstag
sztem mostanság nem volt hasznos politikai döntés... az egész politika kifejezetten káros az egész országra jelenleg. mindenki zsebel.
-
_az
senior tag
válasz
Ráczkölke
üzenetére
többet törődnek a saját hasznukkal, az fix, dehát ez van mindenhol, összességében még mindíg az országért cselekednek... már kérdés, hogy mit hallunk? azt halljuk, amit a sajtó elénk tol... namost ha itt monetáris akármi szakdumákat kitolnának, hoy döntsd el, teccik-e vagy sem, hát senki se venne újságot... agyzúzó fasságokat írnak, az tetszik a sok hülyének...
-
Pópa
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az eslő VH-ban nagyot buktunk... Ez tény!... a megtorlás a ''Trianoni Trauma'' által lett teljes.
Nem tudta a mai napig sem kiheverni ez a kis ország az a nagy területi, kultúrális, és egyéb veszteséget.
Ma pedig már korrupció megy 1000L, a pénz diktál, a köznép meg el van nyomva....
Éppen ma olvastam, hogy egy 4 évvel ezelőtti perben 23 embert tartottak előzetes letartóztatásban... Őket garázdaság, közokirathamisítás, államtitok megsértése, vesztegetéssel gyanusították...
És ezt figyeld! Mind egy szálig megúszták pénzbüntetéssel. Méghozzá 50-150ezer forintig.
Akkoriban úgy emlegették ezt a pert, hogy '' a maffia már bekerült az igazságszolgáltatásba is''.
Nos, érdemes megfontolni.
(a 23 emebr egytől egyig rendőr, bíró, vagy köztisztviselő volt.) -
Dilikutya
félisten
Gyerekek nem lesz ez így jó? Büdös románok? Így könnyen levesbe megy a topik....
-
_az
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''akik a háttérből a világot'' na és kik azok? ufók? gonosz zsidók, mi? naná, érzem is hogy a háttérből irányítanak, itt érzem a hátam alja felé, bal oldalon...
-
bogarfx
aktív tag
Trianon basztuk el de nagyon foleg hogy en Erdelyben lakom a budos romanokkal!!!11
-
gabe_
őstag
Birom ezeket a beszólásokat egy topic eleje felé, hogy ez a topic halálra van itélve meg ilyesmik... Már elég sokban láttam. Ehhez képest meg általában... Nade én nem kötekedek...

-
Motion_Blur
félisten
Lehet ha nem lett volna a ''''boldog'''' 40 év + még 1,2 akkor ma nem itt tartanánk...
Pl: Ausztria -
Dilikutya
félisten
Mi b@sztunk el? Hát komám, ez a hülye Árpád csúnyán benézte a térképet.... ennyi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pópa: nem itt lett elcseszve... a II. világháborúba be sem kellett volna lépnünk, ha Erdély és minden egyéb a miénk. Az I-be meg akkor nem kellett volna, ha nem a Monarchia részei vagyunk. Régen elszabták ezt már... Mátyás halála óta tart a hanyatlás.
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag

Az már rég volt... -
Pópa
senior tag
Nos, első látásra ez a totyik halálra van ítélve...

Amúgy a második világháború előtt, amikor a kormánypolitika jobbratolódott, és németekhez kezdtünk közeledni. Aztán meg Bárdossy (?) miniszterelnöksége alatt beléptünk, és onnantól nem volt visszaút.... a többit ismeri mindenki. -
Slayer Valor
őstag
én eléggé..

-
Ráczkölke
tag
Vajon mit rontott el a magyarság? Mikor kezdett el hanyatlani meggyötört nemzetünk? Kíváncsi vok a véleményetekre... mert így elég sz*rul állunk. Érdekelne, h van-e megoldás ezekre a problémákra?
Aktív témák
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de annyi probléma van mostanában... szegény kispolgárokat úgymond már ''emberszámba se'' veszik. Hát nem?