Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Algieba

őstag

válasz Kobe #73 üzenetére

Miért fáj neked, hogy ezek a fiúkák és lánykák ennyire zavarosak? Nézz körül a világban, mozgalmak és filozófiai áramlatok romjain, hulláin marakodik az emberiség, és a döghúson egyelőre egy ilyen nemzedék cseperedik fel.
    Egy biztos, nem ők a furák, hanem te. Aki képtelen elfogadni mások döntését. Az ő testük, úgy öltöztetik fel, ahogyan akarják. Kicsit nyálgombócok, és törékeny miazmák, de ez miért zavar? Tán rossz gyermekkorod volt?
    És hatalmasat tévedtél, duplája vagyok életkorban ezeknek a kis lökötteknek, és nekem egészen más eredetű a bajom. Sosem voltam dark, nem hallgattam vizezett metált, de metált sem. A természet csendje jobban vonz.
    Nem járok ujjbegyig feketében, és nem vagyok sajnálatot puncsoló, kiskutya szemű tinilány.
    Te annyira vak vagy, mint a legtöbb modern ember.
    Egyszer menj el a városod éjszakai fénybúrája alól egy érintetlen tájba és nézz bele a csillagos égbe! Legyél teljesen egyedül a tapasztalat órái alatt. Komolyan érdekel, hogy ad-e neked tudást a végtelen. Egyébként meg nem lesz miről beszélnünk.

Új hozzászólás Aktív témák