Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Miért fáj neked, hogy ezek a fiúkák és lánykák ennyire zavarosak? Nézz körül a világban, mozgalmak és filozófiai áramlatok romjain, hulláin marakodik az emberiség, és a döghúson egyelőre egy ilyen nemzedék cseperedik fel.
Egy biztos, nem ők a furák, hanem te. Aki képtelen elfogadni mások döntését. Az ő testük, úgy öltöztetik fel, ahogyan akarják. Kicsit nyálgombócok, és törékeny miazmák, de ez miért zavar? Tán rossz gyermekkorod volt?
És hatalmasat tévedtél, duplája vagyok életkorban ezeknek a kis lökötteknek, és nekem egészen más eredetű a bajom. Sosem voltam dark, nem hallgattam vizezett metált, de metált sem. A természet csendje jobban vonz.
Nem járok ujjbegyig feketében, és nem vagyok sajnálatot puncsoló, kiskutya szemű tinilány.
Te annyira vak vagy, mint a legtöbb modern ember.
Egyszer menj el a városod éjszakai fénybúrája alól egy érintetlen tájba és nézz bele a csillagos égbe! Legyél teljesen egyedül a tapasztalat órái alatt. Komolyan érdekel, hogy ad-e neked tudást a végtelen. Egyébként meg nem lesz miről beszélnünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Synology NAS
- Politika
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest