Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Akheron

senior tag

válasz Algieba #236 üzenetére

Ugyan, felesleges mellre szívni. Nem akartalak én megbántani ezzel. Egyébként meg eleve rossz minőségű lipsumot ollóztam; zrrilt meg efféle agyrémeket tartalmazott. Csak utólag vettem észre. :)

Talán tényleg jobban tennéd viszont, ha kevesebb energiát fordítanál az okfejtésre és a kimondott vagy ki nem mondott gondolati vesződségre. Mert jól kihúzza az észrevétlen a valóság szőnyegét az ember lába alól.

Tanulni én sem tanultam. Középiskolát végeztem, és ott is kétszer buktam előtte; mert fogalmam sem volt, hogy mit kezdjek az életemmel. Tulajdonképpen ma sem bánom, hogy így alakult, mert azt, amit ott nyújtottak, mai szemmel sem tartom semmire, és gyanítom, hogy a legtöbb felsőoktatási intézménnyel sem lenne ez másként. Annyi szerencsém volt az életben, hogy találtam egy komolynak mondható foglalkozást, ami többé-kevésbé tapasztalati alapon és képességekhez mérten működött. Külsősként kezdtem, majd hamarjában alkalmazott lettem; így dolgozgattam 2-2,5 évet, most szeptemberben pedig felmondtam, hogy ismét külsős vállalkozó lehessek ugyanannál a cégnél. Nagy kockázatot vállaltam ezzel, de egyelőre úgy ahogy működik ez a megélhetési forma. Egyre kevésbé tudom mindenesetre, hogy mi az, ami valójában jó nekem: ha jó, vagy ha rossz történik velem.

És továbbra sem tudom, hogy mit kezdjek az életemmel. :) De nem is kell tudnom. Mert érzem, hogy az élet kezd velem valamit: valami egészen csodálatosat.

Új hozzászólás Aktív témák