Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Carmageddon 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Dehogy baj, gratulálok! Nem eresztetted bő lére, de minden fontos dolog benne van.
Én is fontolgattam, hogy felteszek egy írást a gépről és az összeállításáról, de meg akartam várni, amíg megjön a SATA winchesterem, mert még a hengeres PATA kábel is sokat ront a belső szellőzésen. Plusz csak úgy tudnám elhelyezni, hogy egy része a táp fölé kerülne, akkor viszont semmi esély nem marad arra, hogy a ház tetejét kivágva oda betegyek egy 80 mm-es ventilátort, ami sokkal csendesebb és hatékonyabb lenne, mint a ház eredeti elülső ventilátora.
A képeiden nem látom: hány V-ról hajtod az elülső ventilátort? Nálam a 12 cm-es F3 Zalmanhoz csomagolt előtéttel működik, abban egy 56 ohmos ellenállás van.
Szerintem mindenképpen tegyél egy olyan bordát az északi hídra, mint amilyenről betettem képet egy korábbi hozzászólásomban. Az eredeti borda egy vicc, iszonyúan felmelegszik vele az északi híd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest