- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Dehogy baj, gratulálok! Nem eresztetted bő lére, de minden fontos dolog benne van.
Én is fontolgattam, hogy felteszek egy írást a gépről és az összeállításáról, de meg akartam várni, amíg megjön a SATA winchesterem, mert még a hengeres PATA kábel is sokat ront a belső szellőzésen. Plusz csak úgy tudnám elhelyezni, hogy egy része a táp fölé kerülne, akkor viszont semmi esély nem marad arra, hogy a ház tetejét kivágva oda betegyek egy 80 mm-es ventilátort, ami sokkal csendesebb és hatékonyabb lenne, mint a ház eredeti elülső ventilátora.
A képeiden nem látom: hány V-ról hajtod az elülső ventilátort? Nálam a 12 cm-es F3 Zalmanhoz csomagolt előtéttel működik, abban egy 56 ohmos ellenállás van.
Szerintem mindenképpen tegyél egy olyan bordát az északi hídra, mint amilyenről betettem képet egy korábbi hozzászólásomban. Az eredeti borda egy vicc, iszonyúan felmelegszik vele az északi híd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged