- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
Az E-boltba mikor én vettem, telefonon azt mondták csak passzív, van nekik.
Igen kell a 4 tűs mint felettem is írták. Van hozzá átalakító, molexről le tudod venni, vagy halott tápról levágod a 4es tüskesort.
Nekem a procin egy Noctua NC-U6 van a chipsetre meg az eredeti cpuhűtő került fel. A táp ventije tudja némiképp a hőt elszívni így a proci netezés köben (oprea 12-16ablak) volt ~40fok. Azóta anyit változott a helyzet, hogy a procit kicsit meghúztam. Jelenleg 1,6-on ketyeg tesztüzemben, játék alatt! (igen játékkal is terheltem, ut2004et simán viszi) a proci hőmérséklete 58fokba maximalizálódott. Kiváncsiság gyanánt egy 8cm-es ventit rádugtam a hátsó venticsatira és leszabályozva 1300-ra a fordulatot a chipsetre rakva (ebből a noctua is kap kicsit), a hőmérséklet ~52fokra ált be. Gondolkodom h rárakom a 8as ventit, vagy esetleg egy 7centissel megtámogatva még lejebbb lehet vinni a hőt. Képekkel ha hazaértem tudok szolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest