Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
Az E-boltba mikor én vettem, telefonon azt mondták csak passzív, van nekik.

Igen kell a 4 tűs mint felettem is írták. Van hozzá átalakító, molexről le tudod venni, vagy halott tápról levágod a 4es tüskesort.
Nekem a procin egy Noctua NC-U6 van a chipsetre meg az eredeti cpuhűtő került fel. A táp ventije tudja némiképp a hőt elszívni így a proci netezés köben (oprea 12-16ablak) volt ~40fok. Azóta anyit változott a helyzet, hogy a procit kicsit meghúztam. Jelenleg 1,6-on ketyeg tesztüzemben, játék alatt! (igen játékkal is terheltem, ut2004et simán viszi
) a proci hőmérséklete 58fokba maximalizálódott. Kiváncsiság gyanánt egy 8cm-es ventit rádugtam a hátsó venticsatira és leszabályozva 1300-ra a fordulatot a chipsetre rakva (ebből a noctua is kap kicsit), a hőmérséklet ~52fokra ált be. Gondolkodom h rárakom a 8as ventit, vagy esetleg egy 7centissel megtámogatva még lejebbb lehet vinni a hőt. Képekkel ha hazaértem tudok szolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a proci hőmérséklete 58fokba maximalizálódott. Kiváncsiság gyanánt egy 8cm-es ventit rádugtam a hátsó venticsatira és leszabályozva 1300-ra a fordulatot a chipsetre rakva (ebből a noctua is kap kicsit), a hőmérséklet ~52fokra ált be. Gondolkodom h rárakom a 8as ventit, vagy esetleg egy 7centissel megtámogatva még lejebbb lehet vinni a hőt. Képekkel ha hazaértem tudok szolgálni.