Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
üzenetére
Jelenleg nekem van jobb lehetőségem, de azért megköszönöm, ha privátban megírod, sose lehet tudni.
Korábban én is gondolkodtam bérlésen, európai vagy amerikai datacenterekben havi 100 dollár alatt lehet bérelni önálló szervert 100 Mbites hozzáféréssel, havi 3 TB, vagyis gyakorlatilag korlátlan adatforgalommal és tetszés szerinti szoftver futhat rajta. Ha Linuxot kérsz rá, akkor nincs további költség. Van olyan is, szintén 100 dollár alatt, hogy a gépnek 3 IP-je is lehet. Persze ez egy embernek sok, de ha páran összeállnak és tudják, mit csinálnak (pl. publikus trackerek kerülése), már jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi