- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
#95590400 #531 üzenetére
Jelenleg nekem van jobb lehetőségem, de azért megköszönöm, ha privátban megírod, sose lehet tudni.
Korábban én is gondolkodtam bérlésen, európai vagy amerikai datacenterekben havi 100 dollár alatt lehet bérelni önálló szervert 100 Mbites hozzáféréssel, havi 3 TB, vagyis gyakorlatilag korlátlan adatforgalommal és tetszés szerinti szoftver futhat rajta. Ha Linuxot kérsz rá, akkor nincs további költség. Van olyan is, szintén 100 dollár alatt, hogy a gépnek 3 IP-je is lehet. Persze ez egy embernek sok, de ha páran összeállnak és tudják, mit csinálnak (pl. publikus trackerek kerülése), már jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest