- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmaxhu
csendes tag
"Ha mégis az Intel-lap mellett döntesz, akkor normál méretű házat javaslok, mert abban sokkal könnyebben megoldható a szellőzés."
Köszi a tanácsot! Közben észre vettem, hogy kicsit össze mosódott benne egy pár fogalom a lappal kapcsolatban. Biztos láma a kérdés, előre elnézést
Ez a lap micro-ATX vagy Mini ITX? Az Intel szerint uATX. Ha u = micro, akkor fura mert azokat 245mm x 245mm méretben szoktam látni. Ez meg csak 171x171-es és sok helyen mini-ITX-ként jellemezik. Ezek után egy "mezei" ATX vagy micro-ATX házba be lehet "simán" tenni? (Nem vagyok az a bütykölős típus). Az idézetben azt írtad, hogy normál méretű házba javaslod. Ez alatt a sima ATX-et érted?
Már majdnem elkezdtem rendelgetni a konfigot, amikor belefutottam ebbe katymaszbaElőre is hála
a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest