Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
madmaxhu
üzenetére
Ha csöndes média PC-t akarsz, akkor nem látom értelmét 3 winchesternek. Legyen inkább egy nagyobb kapacitású, akár 750 GB-os. Külső meghajtókat USB-n bármikor csatlakoztathatsz, ha szükséges, de azok csak akkor fogyasztanak és zajongnak, amikor épp használod őket.
Pár hozzászólással feljebb olvashatod, hogy média PC-nek én is inkább a Gigabyte GA73PVM-S2H-t javaslom, pedig nekem van D201GLY2-m is. Csakhogy nálam a méret volt a legfontosabb, ezért nem választhattam egy uATX lapot. Az Intel lapjával az is gond lehet, hogy az északi hídon lévő borda messze nem elég, nekem is le kellett cserélnem, de sok helyütt olvastam, hogy mások is ezt tették.
Ha mégis az Intel-lap mellett döntesz, akkor normál méretű házat javaslok, mert abban sokkal könnyebben megoldható a szellőzés. Ha kiegyezel a gyengébb szellőzéssel, akkor melegen ajánlom azt a házikót, melyet Bordoitól 6,000-ért vettem, ez tartalmazza már a tápot is, vagyis szerintem kiváló vétel. Viszont csak 1 HDD fér el benne, továbbá csak vékony, notebookba való DVD-olvasót tudsz elhelyezni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest