Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Hidd el, nem megy passzívban, baromira melegszik a processzor és a northbridge. Persze ha elfogadsz 70-80 fokos processzorhőmérsékletet, akkor megy, de szerintem nem éri meg.
A Conradban 4 kHUF körül kapni hőcsövet, esetleg azzal kivezethető a hő, ha biztonságosan lehet rögzíteni a hőcsövet a két hűtőbordára. Persze akkor még lamellákat is kell szerelni a hőcsőre kivül, ráadásul jó hőátadással. Nálam ez azért nem játszik, mert letöltőgépként mindenképpen kell winchester is, azt meg rendesen akarom hűteni. 500 GB-os WD AAKS lesz, az kb. 10 wattot eszik és szeretném, ha hosszú életű lenne.
Az a gond, hogy az elülső ventilátor kiszerelve abszolút csendes (6.2V-ról hajtva), viszont amint beszerelem, igen hangos lesz, valószínűleg az előlapi rácsok miatt. Nem a légáramlás hangját hallani, hanem a ventilátor pörgését. Én most azon agyalok, hogy egy lapos, 8 centis ventilátort szerelek a ház tetejébe, a táp fölé, csak nincs szerszámom a fémtető esztétikus kivágásához. Szétbarmolni meg nem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple TV+
- Bundle topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest