- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Kissé leült a topic, de azoknak, akik még olvassák, van egy rossz hírem. Ma kipróbáltam az egyik korábbi hozzászólásban belinkelt német oldalon megadott Vmodot. A BIOS szerint a mod nélkül 1.328V volt a Vcore. A moddal 1,200 voltig tudtam lemenni (1.192 és 1.200 között ingadozott a BIOS által kijelzett érték), de ennél kisebb Vcore-ral nem indult el a lap.
Ezek után oprendszerrel már nem is próbálkoztam, de 1.200 V-on nyilván nem lett volna stabil az oprendszer. Korábban Windows alatt üresjárat és Orthosszal való full terhelés között 0.03 V droopot mértem, vagyis a különbség a lap indíthatósága és a terhelés alatti default Vcore között alig egytized V - de természetesen nem szabad engedni, hogy terhelés alatt 1.200 V-ra csökkenjen a Vcore.
Ebből számomra az következik, hogy az Intel nem véletlenül ad 1.3V-ot a processzornak. Vagy esetleg kifogtam egy különösen peches példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Google Chrome
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest