Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
JamesHolden #1212 üzenetére
szia, linkeltem múltkor már ahonnan én rendeltem m7-est. Kb a legolcsóbbnak tűnik eu-n belüli küldéssel. [link] euro pénznemben rendeltem, mert ő úgy látom abban számolhat és akkor jobbra jött ki, mint dollárban. Most van úton egy ilyen. De ugyanettől már szeptember elején is vettem egyet, amikor megjelent a gép. Azt már használom két hete szervernek. [link]
Erre tudtam a 30 euroért az alis akciós kupont 10cd30, 2 euroért a bolt saját OOGR1O2ORNMA kuponját levonni.
Rendelés után kb 4 munkanappal ad követési számot (dhl expressben még csak beregisztrált küldeményként látszik), ami még valsz spanyolországból utazik kb pár napot, aztán megjelenik követhetőként a dhl express rendszerébené ahogy megmozdult, másnap itt volt. 10én rendeltem és 17én vettem át.
Ram és ssd nélkül. Nem tűnik olcsóbbnak ismeretlen fajta rammal. Itthon Adata 32GB-os 4800-as párt tettem bele és gond nélkül megy. Adata a legolcsóbb. De múltkor alzán volt coursair 2x32 es 4800-as is akcióban. Szerintem jó eséllyel kapsz hasonló áron itthon is ramot, nem feltétlen éri meg aliról azt. Az ssd szintén. Az m7 procija 4800as ramot támogat.
#1213DaVE-1
A gmktec hivatalos oldalán figyelni kell, mert az M7-nél nincs eu-n belüli, már áfás választási lehetőség. Szóval valsz kínából jön és akkor plusz áfa és plusz hagyományos vámkezelési díj lehet rajta. Te magyarországra rendeltél tőlük m7-es gépet? Mert más gépeik közt van, aminél lehet eun belüli áfás árasan is vásárolni. -
Vasti74
senior tag
válasz
Az Amazon-on 16GB Crucial DDR5 4800 SODIM ára €37,76 , ha DualChannel-t szeretnél, a 2x8GB ára meg €47 - láttam olyan "unboxing" videót, amin Crucial volt a gépben, meg olyat is, amin nem ;-)
Egy 500GB-os nvme SSD olyan €40 körül indul (legolcsóbb SanDiks) , hogy milyen van a gépekben gyárilag, azt nem tudom, de mintha valahol Teamgroup-ot olvastam volna.
Szóval az üres géppel, 1x16GB Crucial memóriával és legolcsóbb SanDisk SSD-vel, meg pár perc barkácsolással pontosan ott vagy, mintha megvetted volna tőlük a kész gépet, és legalább tudod, mi van a dobozban ;-)
10-20 ajróval többért meg már komolyabb SSD-t is vehetsz...Szóval én üresen venném a gépet ;-)
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Hello. Én GMKtec-ről rendeltem. Semmi + költség nem volt az ottani összeget átváltva annyit vont a bankom és semmi egyéb költséget nem kellett fizetnem. 11 nap volt mire megérkezett a rendeléstől számítva
-
t72killer
titán
válasz
JamesHolden #1188 üzenetére
Jókor jöttél, 7.éig még pont Ali kuponos-akciós napok vannak. Én a GMKTec g3-at nézegettem más célra, de erre is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új Gamer PC Intel i5 12-14400F ig RTX 3080 10G+ 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4 2-4Év Gar
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14400F -ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest