- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a videót pontosan kinek készítetted?
A kínai kereskedők nem néznek youtube videót, pl. az alin dispute nyitás után van lehetőséged videót feltölteni a hibás teljesítés alátámasztására, csak azt fogadják el. Ilyen nagyméretű videót viszont esélyed sincs feltölteni

A fogyasztóvédelmen a magyar fogyasztóvédelmet érted?
Szerintem nekik semmi joghatóságuk sincs egy kínai kereskedő irányában, ha bármi érdemi választ adnak, az legfeljebb az lesz, hogy fordulj a kínai hatósághoz.
A videót nem néztem végig, az benne van, hogy az adott SSD másik gép TB4 portjában ugyanezen körülmények mellett tudja a magasabb sebességet? Ha nincs benne, akkor sajnos ez a videó nem bizonyít semmit

-
YxVs
senior tag
Sok szerencsét hozzá.
Küldöm üdvözletem én is nekik...
Decemberben én is játszadoztam egy Aubox-szal, igaz az Ryzen volt.
Nem ismerte fel az Oculinken csatlakoztatott eGPU-t. Írtam a supportnak, és a hivatalos fórumra is.
A professzionális válasz az volt, hogy keressek rá a Google, vagy Youtube-on.
Mondom köszi, ennél szakmaibb választ esetleg kaphatnék? Erre rögtön letiltottak a fórumról, és törölték a hozzászólásom...
A kattogó ventilárorról nem is beszélve, amit a buta BIOS-ban szintén nem lehetett konfigurálni, hiába állítottam a venti profilon bármit is, semmi nem változott.
Azért ha eljutottál valameddig az igazságszolgáltatás útján, azt kérlek majd írd le itt. Nem gondolom, hogy innen könnyű lenne egy kínai céggel felvenni a kesztyűt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD Gamer PC - Ryzen 7900X / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Asztali PC , i3 10100 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 500GB NVME
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs