Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
FearFmRadio
üzenetére
ETA PRIME csatornán találsz erről videókat, pl.:
Turn Your OLD Samsung Galaxy Into A Desktop PC, Game/EMU Console! S10,S20,S21 -
válasz
FearFmRadio
üzenetére
samsung dex valamelyik verziotol tudja h 85% fole nem engedi tolteni az akksit. az pont azert van h ha hosszabb ideig vagy tolton, jobban kimeli (persze nyilvan nem 24/7 volt a terv), szoval ez is segithet.
lehet jobb lenne neha lemeriteni mittomen 20% kornyekere, de akkor meg lehet h ingadozik a sebesseged, ha a telefon/tablet visszavesz toltottsegtol fuggoen.
es en valszeg csinalnek a gyari dex-hez valamennyire hasonlito csendes hutest a telonak, kicsit mozogjon a levego korulotte. -
5leteseN
őstag
válasz
FearFmRadio
üzenetére
Király 5let!
Én is gondolkoztam már ezen a irányon, mert az 1-2-3 éves mobilok, és a jobb tabletek sokkal energia-hatékonyabbak, mint a sokszoros árú -és egyébként kifutó technológiájú-- CPU-kra építő, azok NAS-okban, Házi-Szerverekben újjászületett változatai.
Az Android Google-Play-es kötelező "gyári" hátsó-kapui miatt most még kicsit ingoványos a terület biztonsági szempontból, de ettől függetlenül ez lesz (szerintem) a NAS-/Mini-PC-/Home-server területek egyik berobbanó Yt-témája rövid időn belül!
Szerintem, ha valaki ráfekszik, és jól tolja -nemzetközi tartalom-fogyasztóknak-, akkor szépen kaszálhat majd vele a Yt-on!
Én a nulláról nem vágok bele, de javaslom a témát!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Gamer PC i7-14700K / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / NZXT RGB HÁZ-AIO
- White Design - Intel 14900K - RTX 4080 - 5TB SSD - 48GB 8000Mhz DDR5
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest