Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Akár egyébként igen, de szerintem az antenna bővítés nem akkora nagy cucc, hogy az ember ne tudná megcsinálni. És csak addig kell kinyitnod a házat, ameddig az SSD cserénél amúgy is kinyitnád.
A fent linkelt GMKTec videót néztem én is, de a csávó ugyanúgy ázsiai, azért gépi hangos a review. A 19-21 dBA hangerő után már értelmetlen volt nézni, annyira baromságot összehordott. Nem komolyan vehetők ezek a review-k, valószínűleg fizetettek.
AMD Ryzen 7 8845HS Mini PC--NucBox K8 Plus
Itt nekem nem világos, hogy ez az ár már a végleges ár, vagy erre még kell fizetni vámot meg áfát? Mert nagyon nem mindegy. Csak mert a shipping policyban azt írja, hogy "Option 2. Priority shipping (VAT pre-paid from our side)", de kicsit lejjebb meg azt, hogy "Pls note that tax and duties may apply to the shipping methods offered, and they vary in different countries and regions. And we usually declare an item at a lower value to help lower the tax amount." Megjegyzem, úgy b.sznám ki az EU-ból az összes ilyen takony szürkezónás fosadék webshopot, hogy a lábuk nem érné a földet, hogy rendelsz valami EU-nak hazudott webshopból, sokszor .eu-s domainnal, aztán fogalmad sincs, hogy honnan küldik, és valójában mennyibe kerül a rendelésed. Ezért szoktam inkább Amazonról rendelni, még ha drágább is, ott visszaküldöd, ha valami nem stimmel, aztán nem kell szarakodni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest