Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Mondod te. És akkor mi van, ha én így is látom, és az én szememnek 24 képkocka egyszerűen kevés. Nem tehetek róla, én látom, hogy darabos, és zavar. Pedig aztán végigpróbálgattam a TV beállításait (még az SVP előtt) keresztül-kasul, a Filmmaker mode-ot is beleértve. TV adásnál is be van kapcsolva True Motion, az is interpoláció alapú, ha jól rémlik, és azt is csak így bírom nézni huzamosabb ideig. Még a 30 FPS-es YT videóktól is ki akar esni a szemem a helyéről, ha sok olyat nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest