Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
-
X2N
őstag
Le is írtad miért nem probléma nálad ez:" FHD SDR tartalmat fogyasztok " Én meg 4K HDR/DolbyVision-t. Tudod ahol 4X annyi a részlet eleve(meg a kijelző se egy alacsony kontrasztos TN/IPS/VA matt felülettel ott jobban észre venni a hibákat is, interpolálásnál is. HDR-DV-ról pedig csak annyit hogy amíg nem próbáltál ilyet addig fogalmad sincs miről beszélsz. Ne az áruházi túltolt színprofilból, meg az ott játszott demó anyagoból indulj ki. Nekem kalibrálva van a fényerő,gamma, színprofil. A képe elképesztő, még úgy is hogy nincs 1600nit fényerő. Ha pesti vagy megmutathatom neked 1-2 filmnél.
-
X2N
őstag
Erről van szó. Az 50Hz-es villogást is látom, még csak perifériából sem kell néznem. Tessék megnézni a Will Smith-féle Gemini Man-t, vagy a Hobbit 48fps változatát. Előbbinél elképesztő részletes marad a kép még akciójeleneteknél is, a Hobbitnál meg amikor néztük moziban emlékszem hogy szabályosan rosszul voltam már a csatajeleneteknél mert semmit nem lehetett kivenni a képből. Próbáltam már ezeket az SVP féle "megoldásokat" legalább annyi a hátránya mint előnye.
-
X2N
őstag
24fps-es filmet nem fogsz soha interpolálni normálisan 60Hz-es kijelzőre, arról nem beszélve hogy tele lesz artifactokkal a kép. HDR-es, DolbyVision tartalmat szintén nem tudsz interpolálni ezzel az SVP-vel. Az nem megoldás hogy majd videokártyával nekiállok interpolálni a 24fps-es tartalmat oled tv-re. Tud a tv belső lejátszója is interpolálni 120Hz-re és nézhetem az artifactokat... vagy marad a döcögős kép interpolácó nélkül. Ezeket a pc-s lejátszó cuccokat el kellene felejteni már rég HDR UHD filmeknél., egyik sincs normálisan támogatva. Arról nem beszélve hogy nekem a tv-m is kalibrálva van, más színprofilt használ ha belső lejátszót használod vagy ha külső forrásból kap jelet.
paperboy-Kadencia helyesen játssza le a tv. Így sem olyan jó mint egy projektor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Suzuki topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi