- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
-
X2N
őstag
Le is írtad miért nem probléma nálad ez:" FHD SDR tartalmat fogyasztok " Én meg 4K HDR/DolbyVision-t. Tudod ahol 4X annyi a részlet eleve(meg a kijelző se egy alacsony kontrasztos TN/IPS/VA matt felülettel ott jobban észre venni a hibákat is, interpolálásnál is. HDR-DV-ról pedig csak annyit hogy amíg nem próbáltál ilyet addig fogalmad sincs miről beszélsz. Ne az áruházi túltolt színprofilból, meg az ott játszott demó anyagoból indulj ki. Nekem kalibrálva van a fényerő,gamma, színprofil. A képe elképesztő, még úgy is hogy nincs 1600nit fényerő. Ha pesti vagy megmutathatom neked 1-2 filmnél.
-
X2N
őstag
Erről van szó. Az 50Hz-es villogást is látom, még csak perifériából sem kell néznem. Tessék megnézni a Will Smith-féle Gemini Man-t, vagy a Hobbit 48fps változatát. Előbbinél elképesztő részletes marad a kép még akciójeleneteknél is, a Hobbitnál meg amikor néztük moziban emlékszem hogy szabályosan rosszul voltam már a csatajeleneteknél mert semmit nem lehetett kivenni a képből. Próbáltam már ezeket az SVP féle "megoldásokat" legalább annyi a hátránya mint előnye.
-
X2N
őstag
24fps-es filmet nem fogsz soha interpolálni normálisan 60Hz-es kijelzőre, arról nem beszélve hogy tele lesz artifactokkal a kép. HDR-es, DolbyVision tartalmat szintén nem tudsz interpolálni ezzel az SVP-vel. Az nem megoldás hogy majd videokártyával nekiállok interpolálni a 24fps-es tartalmat oled tv-re. Tud a tv belső lejátszója is interpolálni 120Hz-re és nézhetem az artifactokat... vagy marad a döcögős kép interpolácó nélkül. Ezeket a pc-s lejátszó cuccokat el kellene felejteni már rég HDR UHD filmeknél., egyik sincs normálisan támogatva. Arról nem beszélve hogy nekem a tv-m is kalibrálva van, más színprofilt használ ha belső lejátszót használod vagy ha külső forrásból kap jelet.
paperboy-Kadencia helyesen játssza le a tv. Így sem olyan jó mint egy projektor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest