- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Elsőre egy ilyen Chieftecre gondoltam, de ebbe elég nehéz találni egy slotos GTX 750-et, méretre viszont még kisebb is egy konzolnál. Ha mindenképpen konzolszerű házat szeretnél, akkor van még microATX-es változata, ami nagyobb, viszont elfér benne a két slotos GTX 750 is és megkapod vele a csodás Chieftec SFX-350BS tápot. Érdemes megjegyezni, hogy űrméretre még ez is lényegesen kisebb a CM Elite 130-nál: 11,66 liter a CM 19,79 literjéhez képest.
-
ada19
senior tag
Most futottam bele véletlen SPCR-en:
http://www.silentpcreview.com/Fractal_Design_Node_202 -
Chieftec BT-04B-U3 - ugyan kicsit dundibb, mint egy konzol, de minden elfér benne, lehet bele normális hűtést szerelni, és egy igazán jó tápegységgel szállítják.
Árgép
Logout cikk
Light mod -
HookR
addikt
Ennek az újabb verzióját javasolnám inkább, mert átgondoltabb a belső kialakítása, pláne tekintettel a GTX 750 LP-re. - Silverstone ML06-E
Egy gond van csak vele, hogy egyelőre nem látom hazai árlistában. -
Patice
nagyúr
-
Thocy a ZAGY
tag
Pedig a celeron nem ősellenség, ha nem kell a nagy teljesítmény. A másodlagos asztali gépemben egy E6300 proci van (ez még a 2006-os, 1,83GHz-es jó kis kétmagos), ami egyébként átlagos használatra teljesen elég ma is 4GB memóriával és SSD-vel). Ezt a procit még 50 ezer körül vettem annak idején. Az elsődlegesen használt gépben most cseréltem le nemrég az alaplapot és a procit egy Haswell celeronra, ráadásul 35W-os verzióra. Érzetre nincs nagy különbség, a tesztek szerint számottevően gyorsabb a celeron. Viszont ezt a procit ötödannyiért vettem...
Szóval nyugodtan cseréld, ahogy előttem már ajánlották.
Igaz, nem tud annyit, mint egy i3 vagy i5 (a maga korában a Core 2 Duom talán az utóbbi kategóriának felelt meg), de ha az E8500 egyébként elég, akkor valójában nincs is szükséged arra a pluszra. Ez esetben viszont miért fizetnél érte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- bambano: Bambanő háza tája
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.