- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
szente: ha ITX méretű FM2-es deszkát akarsz, és ezen kívül csak fost kapsz, akkor nem mindegy, mennyibe kerül? Egyébként 85€ körüli árat írtak egy német oldalon. Nem tudom, hogy van-e ebben valamilyen forgalmi adó, de attól függően hozzávetőlegesen 25000-32000 forint között lesz itthon az ára.
-
mrbig25
őstag
Mivel a B75-ös és a H77-es Asrock lapon is ~53mm van a CPU foglalat közepétől a PCI-e sínig, így gondolom a 130mm széles procihűtőt a VGA-val párhuzamosan szerelte fel. Mivel máshogy nem lehet, ha az ember VGA-t is akar használni.
Saját képek, hogy miről van szó: 1 - 2
A képeken egy Alpenföhn Brocken van egy Asrock ITX lapon.Egyébként a linkelt Deepcool cuccot itt tudod megvenni.
-
Plexicushio
senior tag
Én is sokat nézelődtem ez ügyben, aztán erre: Ice Matrix 400 esett a választásom, H77M-ITX+ i5, elfér Low Profile ramok mellett bőven, marad hely 1-2 cm, a dVGA környékén meg még több is.
-
TomiLi
addikt
Rajzban egyszerűbb:
Így gondoltad? (már bele kavarodtam)
Ha igen, akkor sajnos mélyebben a pénztárcába kell nyúlni, mert a fentebb lévő hsz. lép érvénybe....
PL a most szállingozó FM2-es ITX lapoknál már sokkal jobb a helyzet.
Talán a Haswell-nél már számításba veszik jobban ezt a "problémát" is, utána meg már úgy is mindegy, mert a lapra lesz integrálva a cpu....Na de nagyon elkanyarodtam....
-
TomiLi
addikt
-
HookR
addikt
Pl. ezek a toronyhűtők bizonyosan elférnek.
Lényeg, hogy:
- vagy aszimmetrikusak legyenek, azaz egyik oldalon...
- vagy szimmetrikusak, de vékonyak, azaz két szemközti oldalon...
...a processzor közepéhez mérten maximum 50-52mm körüli túlnyúlással.És igen, a Plexicushio által említett Prolimatech Lynx-en kívül a Cooler Master Hyper T4 is jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest