- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Az a tipikus tdp 65W... Kérdés, mennyire tud az megszaladni. Szerintem legalább határeset, talán inkább ellenjavallt. Nagyon jó táp, kb 7 éve használok egyet, de 35W tdp-s Celeronnál komolyabbat nem akasztottam rá (igaz abban volt 2 darab 3,5-es 7200-as vinyó fixen, meg alkalomszerűen egy harmadik 5900-as is
)
-
Pista0001
addikt
Gondolom a ház belsejéből nyeri a hűtőlevegőt, ami simán lehet alapból 30°C feletti, ezen maga táp dobhat még 5-10 fokot, így meglehet könnyedén az említett érték. Másrészt a tápok hatásfok görbéje haranggörbe, a legjobb hatásfok 50%-os terhelésnél van, ettől nagyobb vagy kisebb kihasználtságnál csökken, emiatt kb 50%-os terhelésig kb ugyanannyi a vesztesőghőd. Kiindulásképp jó lenne tudni, hogy milyen viszonyok uralkodnak a helységben, ahol használod, valamint magában a házban. Ha mondjuk 23 fokos szobában 35 fok van a házban, akkor a házsszellőzéssel kellene kezdeni valamit.
-
Mármint a 95W-os APU-hoz?
Hát, én idehaza nem tudok ilyenről, de szállítási díj, és vám/ÁFA nélkül küldi Hamburgból 160W-os DC-ATX PSU-ját a HDPlex, SFX vagy ATX beépítőkerettel együtt €55-ért, amihez már csak megfelelő 19V-os AC-DC adaptert kell itthon venned.
-
SQX_Barto
addikt
Van pár normális single slot VGA is, ami már játékra is alkalmas, meg elég sok már a dual slotos-t fogadó ház, az ár viszont nem olcsó az mITX-nél, mivel ez még mindig speciális igény, speciális árakkal (gyanítom az is marad).
Háznál én gondoltam barkácsolásra is, vagy használt Shuttle házra, vagy esetleg egy új Shuttle gép is szóbajöhet, de ez nálam nagyon a jövő zenéje. Amennyire lementek a notik árai azért egy normális notit kapsz már értelmes pénzért, és az tényleg hordozható, nem csak kisebb helyet foglal el. De Te tudod -
zodo
nagyúr
Ilyen ötletekkel ne vegyél ilyen házat.
Két slottos kártya az valami photoshop kép lehet és az Atx táp sem fér az odd alá.Persze nem tudom milyen ATX tápot és hogy mértél ami neked elfér az odd alatt de itt láthatód hogy a gyári SFX táp ami csak 10 cm mély a normal ATX 14-vel szemben hogyan helyezkedik el az odd alatt.
Szerintem ott már nincs + 4 centi a lap széléig de ha el is fér akkor is sántít a dupla slott-os vga miatt.Keresett ház az a Silverstone SG 07 vagy Lian Li PC-Q08B, Lian Li PC-Q11B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged