Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
flashpointer #65447 üzenetére
Szvsz életképtelen elképzelés.
1. 4k USD-ért bitang gaming laptopot lehet venni ami kisebb és nem 4 kiló.
2. Ha csak játékra kell kevesebből bérelek egy Ultra GF Now szervert RTX 4080-al aztán elég egy okostv vagy egy RB Pi hdmi porttal.
3. 6.5 liter, 7L-től vannak házak amivel a töredékéből kohozható egy hasonló build, de ha az ember megerőlteti magát egy kicsit maga is tud építeni 6L körül olyan házat sfx táppal amibe 'normál' itx komponensek mennek és kb ugyanezt tudja.
4.Maga a konstukció is rossznak tűnik, bár a belsejét nem látni, de ha vizet benyomorít valaki ekkora helyre annak a hatásfoka gyenge lesz, főleg fekvő házban vékony ventikkel, legalább forgatta volna el állóra a házat, hogy könnyen át tudjon áramolni a radin a levegő. Értelmesebb lenne külön csatlakoztatható egységként megtervezni a radit hibrid hűtéssel,aakkor repülőn szállítható lenne külön, feladott poggyászként, a gép pedig a kisebb súlynál fogva kéziben.4K USD-ért már elvárnék egy ilyen feature-t.
-
PROTRON
addikt
válasz
Na pontosan azért kezdtem anno saját ilyen projektbe, mert ezt az árcédulát én nem fizetem meg.
De sok sikert kívánok nekik, még több ilyet!Mármint nekem nem erőgép kellett, hanem minél több féle portokkal rendelkező, AUTOCAD képes munkaállomás, thin-mITX form factorban, hogy laptop legyen...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Érdekes kis ötlet, kíváncsi vagyok meddig jutnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Google Chrome
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest