- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
mpierre #63650 üzenetére
Az egész onnan indult, hogy azt mondták, hogy BIM szakmérnök akarok lenni.
Jelenleg is használok 1-1 feladatra ArchiCAD 20-at, vagy AutoCAD 17-et. Ezek elmentem akkor is, amikor csak az mostani i3-6100 volt IGP-vel... Emiatt gondoltam, hogy veszek egy Iris Xe-es, vagy erősebb Radeon Vegás laptopot, aztán ha kicsit lassabb is, ezt a 2 félévet kihúzom vele, de nem kell fél milliókért olyan gépet, amit utána nem használok... Kivitelezésben dolgozok, mire hozzánk is leér értelmesen ez az egész BIMesdi, az a gép is elavult lenne...Aztán elküldték a gépigényeket, meg a programokat, aztán jött a fejvakarás. ArchiCAD, Revit, Solibri... Utóbbi sem átalkodik leírni, hogy 12th gen i7 kell az optimális működéshez, de normális gépigény táblázata nincsen.
Viszont ezekből mind a legújabb, oktatási verziókat fogjuk használni, amik elvileg össze tudnak veszni a már gépen lévő nem oktatási verzióval, szóval valószínű a mostani munkakörnyezetet kicsit át kell alakítani.
Így jutottunk el ide. Szart venni nem akarok, de azt se feltétlenül tudom, hogy mi lenne az optimális megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged