- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #61665 üzenetére
Én ha ilyenbe építenék azért bevállalnék egy 65-95W körüli procit, akár egy I5 13500 vagy AM5 Ryzent, bár utóbbiak elég melegek amúgy is.
Kártyából ha 4060Ti, esetleg UV-s 4070-et elbírna egy nagyobb táppal elég bika gép kihozható belőle.Pista0001
Szerintem ilyen projektnél pont előny a kis méret, tehát ITX kategória.
Durva cucc a Zalman.Egyébként pedig szép és jó, de olyan sok értelme nincs.
Nekem elég jó a fülem, ha a mostani gépben kikapcsolok minden ventilátort is van egy alapzaja, ha odahajolok. Tehát simán megmondom be vagy ki van kapcsolva.
Innentől kezdve kísérleteztem, pl a benne lévő BQ SW4 ventik 40%-ig, ami kb 500rpm-et jelent teljesen 'némák', tehát az alapzajt nem lépik túl és egy kis levegőt is szállítanak.
Nagyjából 35-40CFM számításaim szerint.
Én azt lépném meg, hogy ennyi elég legyen egy erős hardverhez full terhelés alatt is a linkelt bordákkal együtt üzemelve.Nem is lenne nehéz, ebbe a házba pl ha alulról fújna akár 1db nagyobb ventilátor vagy 4 normál.
Vagy simán egy KalmX kártya, passzív cpu borda, fanless táp és kész.
-
flashpointer
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #61665 üzenetére
Aztan ha nem mozog a viz akkor mi szallitja el a hot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest