Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wxppro
aktív tag
Köszi, nekem bejön a dolog. Belül semmi nincs, tök üres, ugyanúgy néz ki mint kívülről, tehát nekem kell kialakítani minden rögzítési pontot.
Azért természetesen a külső csavarokat lecserélném az oldalán szép zárt anyákra, hogy ne lógjon ki a csupasz menetes vég, meg hasonlók. Sőt, úgy is össze tudom rakni a házat, hogy az összefogó pántok helyett belül L-alakú összekötőket alkalmazok, így ha az oldallemezekhez meg szerzek feketére eloxált csavarokat, akár homogén fekete is lehet az egész. Majd meglátom.
Ez az irányított légáramlás jó ötlet, köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Minden, ami hőszivattyú
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- OnePlus 13T (Chiense) Villámgyors teljesítmény,hosszú üzemidő 12/256 GB Használt, karcmentes 3 hónap
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest