Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
industry
üzenetére
Nem nekem jó, hanem te nem írtad le, mit és hogy akarsz használni, szóval a kérdés nem volt érthető! Ezért gondoltam találgatok, meg magamban írkálok!

Erre jön egy újabb komment, amivel megint ugyanott vagyuunk!Jó a linux, ha már használható??? Mire?
Én kiszálltam, erre nem érek rá, barkochbázzon veled más!
-
Pista0001
addikt
válasz
industry
üzenetére
A Linux választás attól is függ, mi másra akarod még használni. Nekem általános felhasználásra bejött a KDE-s Manjaro (Arch alap), de gondolom, bármelyik elterjedt desktop Linux ugyanolyan jó (Ubuntu, Fedora, stb). Ha már ismered valamelyiket, szerintem válaszd azt. A Win 10-nél messze értelmesebb választás, főleg, ha szűkösebbek az erőforrások. Ami problémát okozhat, az inkább az, ha nincs megfelelő driver a gpu-hoz, mert akkor nincs hardveres videolejátszás pl. Az Intel linuxos támogatása nem tudom, mennyire jó, sőt, igazából a többiről (AMD, Nvidia, stb) se tudom, hogy mennyire tudják kihasználni a hardver képességeit. Ennek mindenképp nézz utána szerintem. Ha nincs megfelelő támogatás, akkor a linux bukó. Ez utóbbi szempont az egyetlen, amiben a Win lehet a nyerő, ahhoz biztosan írnak megfelelő drivert, amivel a hardver minden funkciója biztosan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest