Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
flashpointer
üzenetére
Ennél van egy sokkal egyszerűbb megoldás, akinek nincs mondanivalója, az csak olvasgat, akit nem érdekel, az tovább teker.
Bármennyire is nem ITX hűtő, egy 1 kilós borda is a topichoz tartozó dolog, hiszen egy ATX házas topicban felesleges olyan kérdéseket feltenni, hogy az egyik vagy másik kis házba, ide vagy oda befér-e, hogy szellőzik, stb, ott nem tudják, de itt igen! -
Grave_444
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
Jogos, de kérdés szigorúan mi tartozik bele.
Csak ITX alaplap és olyan ház, ami maximium azt fogad?
Hogy írjak példát bitfenix Prodigy megfelel ezeknek a kritériumoknak.
Ettől függetlenül 26+ liter, ami már inkább mATX méret, tehát az se teljesen illik ide.
(Szerintem a topik témája a legkisebb gépek, mini pc-k.
Ha ezt egy 4 vga slotos gépbe valósítja meg valaki kis térfogattal, az jöhet.
Leglalábbis én szívesen látom őket inkább itt, mint máshol..)Az elmúlt pár nap témája ettől függetlenül szerintem is OFF volt, írtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Revolut
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI Alaplap
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest