- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
-
zodo
nagyúr
Ennek örülünk, de végül rájöttem hogy nem is rád gondoltam hanem Osibaa-ra.
Ő volt a reklám managerem.(#5421) user137
Ez a ház így nézz ki, mit tegyek vele. Nincs kedvem moddingolni rajta.
Igen lehúztam a power led csatiját a lapról és kapott egy önálló másik ledet ami világítja a vga-t. Ez volt a kényszer modding.Szerk: Gondoltam már rá hogy eladom talán a vga-al együtt, de mit vennék helyette.
(#5425) HookR
"....hogy a házból készüljön eladásra is."
Hát így már teljesen érthető a "hezitálásod" ez ügyben.
Szerintem legyen benne (mármint az eladásra szánt darabokon) odd hely és abból is a sima notis típus. Talán ebből többen vásárolnak, mint a slot-in-es típusból.
Esetleg cserélhető előlapos házat készítesz és felárét kaphat ilyen vagy olyan odd nyílású előlapot az alapmodel (amin nincs odd hely) mellé. -
HookR
addikt
Nem voltam elég türelmes, pedig mindössze 3 hónapot kellett volna kivárnom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest