Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #53206 üzenetére

Sok mindenről írkáltam itt az elmúlt hetekben, ezzel a géppel kapcsolatban végig normál tápegységről volt szó. :D
    TFX lett, 80 mm ventivel, csak meg kellett volna várni azt az 1 hetet hogy újra legyen GOLD, amiben halkabb venti van, csak tartottam tőle hogy kevés lesz a 13A amit az tud 12V áganként...a bronze 1db 12V ága 25A-el terhelhető, majd ha lesz VGA lemeccselik egymás között, de addig is tutira elég a 10600k burstjeihez.
    Az egyetlen általam elfogadható alternatíva ehhez a buildhez a HDplex400W kitje lett volna, de nem akartunk szenvedni külföldi céges rendeléssel, meg persze árban is durván felette van.

A venti hangnál viszont jobban zavar hogy bekapcsolás nélkül, csak simán áram alá helyezve már nyüszögő hangot ad...talán a védelmi körök coil wine-olnak hogy egyszerűen magyarázzam, de nyugtalanító, mert az olcsó kínai ACDC tápok amik ugyanígy nyüszögnek nem a tartósságukról híresek.
    Csak azért írtam be, mert tudom hogy vannak itt olyanok akik a hangra nagyon érzékenyek, hogy tapasztaltak-e hasonlót 20k körüli tápoknál...

Lehet kifogtunk egy hibás darabot?

Mert most meghallgattam a 2 éve akciósan 45k-ba került EVGA platinum 1000-es tápom és annál nincs ilyen hang...vagy annyival halkabb hogy nem hallom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés