- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Sok mindenről írkáltam itt az elmúlt hetekben, ezzel a géppel kapcsolatban végig normál tápegységről volt szó.
TFX lett, 80 mm ventivel, csak meg kellett volna várni azt az 1 hetet hogy újra legyen GOLD, amiben halkabb venti van, csak tartottam tőle hogy kevés lesz a 13A amit az tud 12V áganként...a bronze 1db 12V ága 25A-el terhelhető, majd ha lesz VGA lemeccselik egymás között, de addig is tutira elég a 10600k burstjeihez.
Az egyetlen általam elfogadható alternatíva ehhez a buildhez a HDplex400W kitje lett volna, de nem akartunk szenvedni külföldi céges rendeléssel, meg persze árban is durván felette van.A venti hangnál viszont jobban zavar hogy bekapcsolás nélkül, csak simán áram alá helyezve már nyüszögő hangot ad...talán a védelmi körök coil wine-olnak hogy egyszerűen magyarázzam, de nyugtalanító, mert az olcsó kínai ACDC tápok amik ugyanígy nyüszögnek nem a tartósságukról híresek.
Csak azért írtam be, mert tudom hogy vannak itt olyanok akik a hangra nagyon érzékenyek, hogy tapasztaltak-e hasonlót 20k körüli tápoknál...Lehet kifogtunk egy hibás darabot?
Mert most meghallgattam a 2 éve akciósan 45k-ba került EVGA platinum 1000-es tápom és annál nincs ilyen hang...vagy annyival halkabb hogy nem hallom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged