Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #52574 üzenetére

Igen, elhangzott a kulcsszó. Mi a lényege a mennyiségnek a végfelhasználói árhoz? A végfelhasználót nem érdekli hogy az eladó 100 db-ot árul, vagy 1 db-ot. Erről egy szó sem volt.
    Arról írtam hogy aki évente 100db-ot ad el, az látja a piaci folyamatokat hozzád képest, aki meg megveszed első józsikától a túlárazottat mert épp kellett egy általad épített konfigba és emiatt napi szinten azt látod hogy a bányászok miatt felment valaminek az ára ideiglenese, meg hogy úristen, már 2 hónapja nem lehetett olcsóbban kapni.
    Egy kereskedő éveken át látja hogy mennyiért tudta eladni a terméket, nagyobb a rálátása nálad. Nem azért mondta mert tőlem vásárolt volna. Egyszerűen ezeknek ennyi az értékük. 15k esetén már jobban megéri újabb generációt keresni.

De én innentől hanyagolom ezt a beszélgetést, 3x leírtam a lényeget, de nem akarod belátni hogy a racionális vásárlás az nem egyenlő fillérba.ással és egyáltalán nem elítélendő, ellenben a túlárazás és annak megmagyarázása, majd másikat "A" hibásnak titulálni (nem Te, de sokan csinálják) na az igen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés