Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #52108 üzenetére

Igen, fentebb én is felvetettem ezt a bénázásomat ( a gyártó sokadjára tudta csak elküldeni a jack múszaki rajzát ahol 2,1 szerepel, nekem meg elindult 2,5-össel így nem aggódtam), de úgy vettem ki a mester szavaiból hogy ez csak súlyosbítja a problémát, a degradáció már elindult.
    Van egyébként felesleges ilyen jellegű átalakítód amit elpasszolnál Budapesten (pontosan az kéne amit írsz)?
    A boltok kínálata zavaros, nem mindig egyezik a leírás a névvel. :Y

Amúgy most építem a homeservert m-ATX alapon, egy FSP 400W ATX táppal, ami 10 éves.
    Jelenleg ott tartok hogy rámértem PARKSIDE lakatfogóval a tápkábel betáp kábelének fázis vezetőjére és ez alapján 1 db M.2-vel IDLE 0,090-0,140A, tehát kb 20-30W, míg full terhelésen az i3-8100-as 4mag 4szál procival 0,250A, tehát kb 60W.
    Ezek az eredmények nem egészen tettszenek, hisz a 400W-os tápnak ilyen alacsony terhelésen 60-70%-os hatásfokkal kéne bírnia, tehát arányait tekintve a betáp kábelen jóval nagyobb áramokat kéne mérnem, teljes terhelésen szerintem 0,300A vagy felette, tehát 100W körül...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés