- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Nekem korábban volt egy hasonló házam, Spire Powercube 712, és még az lett leszólva. Még azon is több szellőző van oldalt meg felül, sőt az előlapja is totál szellőzőz volt.
Én azt csináltam, hogy sfx tápot tettem bele, hagytam előre fordítva a ventit. Viszont befért mellé egy 120, így az pont a vga-ra fújt, igaz csak GTX 750 Ti, meg RX 460 volt benne, de úgy teljesen jó volt. -
törölt tag
Egy nagyobb nyomású ventit keress, és növeld addig a fordulatszámát, amíg a rácson keresztül kézzel érezhető légáram nem jön, a VGA oldalán a jobb felső sarokból érezhetően langyosabbnak kell lennie. Ekkor történik "valami" amit szellőzésnek lehet nevezni.
200W-os sum TDP-nél még nem szabad hogy probléma legyen 1db 120mm-es ventilátorral.
szerk.:A Ház aljára mint ahogy a túl oldalon van.. csinálhatsz szellőzőt úgy hogy nem fog látszani.
Nekem egy 4790 OC volt mókuskerekes hűtéssel HIS? volt, annak teljesen jó volt ez a ház, bő 200W fölött volt a kártya OC-val.
Más: Restaurálom a su-go 05B-t, Tápot, előlapot rendbe tettem. Elég hitvány sz@r egy konstrukció, az életkedvem is elment, de legalább kicsi és fekete.
Elkezdem felértékelni a FT03-Mini-t, olyan idegesítő utána belenyúlni egy ilyen utánzatba
-
Ezt már korábban is írtam, nekem GTX750Ti-vel is melegedett, hát még egy RX570-el milyen lehet...
Anno a bal oldali rácsra ragasztottam egy porszűrős, 120mm-es ventit, de az sem sokat segített. Hátsó venti cseréje alap, a tápot meg úgy helyeztem, hogy az alaplap felől szívja a levegőt, és jobb oldalt fújja ki.
Szerintem vágd meg a bal oldali lemezt, és rögzíts rá 2db 120mm-es porszűrőt (mágneses nem fogja!), venti nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest