- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Pete55555 #28773 üzenetére
a 30perc alatt mért átlag, tehát nem 5 percig futott a teszt az egyik esetben 1,19V a másik esetben 1,202V volt az átlag, ha fixre rakom akkor is ingadozik sajnos, de ne magyarázzátok már meg, hogy a LOKI jobb, mikor ugyanazzal a ventivel Blizzard 1324-es átlag fordulaton 61-65 fok között tartotta a magokat,
addig LOKI 1765-ös átlag ventifordulat mellett 65-68fokon, és mindkettőt ugyanaz a ventilátor hűtötte!!!
tegyük fel hogy kicsit több feszt kapott és a szobában is melegebb volt 2-3 fokkal tehát ~ugyanazt tudja a kettő hűtő azonos körülmények között, én nem akarom fényezni egyiket sem, sajnos ilyen mérésem van csak, de a lényeg, hogy nem lettem előrébb sajnos, 1,15V-on is elmegy játék közben 70 fokig, a blizzard 62-67 fokig ment az auto ~1,2V fesszel és én 5-8 órát is játszom egyhuzamban, ami azért elég tartós teszt,
szóval rácsesztem megint
Pete55555: szerinted mikor CPU hűtőket tesztelnek veszik a fáradtságot, hogy fixálják a feszt, vagy egy átlag user bemegy biosba és nekiáll babrálni ott? na ugye ...ja és akkor még ott van, hogy mindegyiket gyári ventivel tesztelik, tehát nem a bordák közötti különbséget fogod látni, mert sokszor nem fix fordulaton csinálják a tesztet, hanem autón hagyják a gyári ventit, de mindegy is, nem akarok meggyőzni senkit semmiről, csak megosztottam egy tapasztalatot
gondoltam, csinálok még egy tesztet gyári ventivel is, de szerintem felesleges, mert úgysem csinálnám jól
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest