- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
válasz
Chesterfield #26706 üzenetére
Én még annyit tennék hozzá, ha nem lesz videókari, akkor én inkább Cm Eite 110-et vennék, mivel írtad, hogy kis helyigényű gépet akarsz... Nekem is volt Elite 130-asom, videókari is van, de mégis lecseréltem 110re
-
Gabesz26
senior tag
válasz
A jelenlegi gépnél biztos, hogy az i3 volt kevés? SSD van abban is? Memória mennyiség? (csak azért kérdezem, mert a nagyobb oldalak programjai jól vannak optimalizálva, emiatt kevés erőforrást igényelnek, az adatbázisnak pedig elvileg egy gyors SSD, és megfelelő mennyiségű memória kell)
De ha lesz videó renderelés is, és emiatt mindenképp szükség van az i5-re, akkor persze nincs kérdés.
Alaplapnál elég szerintem, amit ajánlottak neked a másik topikban, mivel nem K-s procit raknál bele (annyit kell nézni, hogy van-e rajta minden csatlakozó, amit szeretnél).
(A pókerrel foglalkozó magyar oldalakon is vannak a fórumokon olyan topikok, ahol a számítástechnikai igényről beszélgetnek, kérdezd meg ott is, ott több lesz a tapasztalat.)
-
válasz
Nem tudtam, hogy lehet ezt így is tolni. Lehet, pályát tévesztettem....
-
patomi
őstag
válasz
O, hát aki nagyban nyomja..
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ja, így már érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest