- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
AxBattler #25995 üzenetére
Jah, pedig a thin-ITX lapok többségén megtalálható, meg a Gaming ATX deszkákon is... Én nem ezt tapasztaltam, persze láttam párat, de nem a "többségen", bár lehet rossz típusokat néztem. Az enyémen sincs. Anno a hangminőség miatt döntöttem ez mellett az ASUS M2-es lapjával szemben (a hangzásban nem is csalódtam), de mióta van külső DAC megint, azóta ez a feature totál haszontalan, ellenben muszáj vagyok külső SSD-t használni.
Van esetleg a tarsolyodban egy J1900-as passzív ITX (thin, vagy normál) alaplap, amin van mSata, vagy M2? Bevallom nem nagyon néztem utána, csak iponon, de ott nem láttam, persze lehet csak vak vagyok. És, hogy miért pont j1900? Mert ez passzív. Semmi más kritérium nincs. Most is passzív a gépem. És ezt szeretném ezután is így. Annyi különbséggel, hogy beépített DC tápos lapot keresek, hogy a tápellátás is passzív legyen és, hogy a házban még a paneltápnak se kelljen helyet keresnem.
Bár lehet az lesz a vége (mert igazából nem akarnám az alaplapot, procit memóriát stb. kukázni), hogy marad minden ahogy most van, és veszek mellé egy zed által is linkelt tápot, vagy valami hasonlót. Így akár egy későbbi komolyabb proci update-nek sincs akadálya, mondjuk kiegészítve egy 750 Ti-vel.
(#25998) zed1983: ezt én is néztem engem is érdekelnének (már ha vannak) tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest