- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
kisza25 #22409 üzenetére
Így van! Még nem végleges teljesen a belső a vinyókat illetően, csak gyorsan belepakoltam, hogy lássam milyen, hogy bírja. Meg a korábbi gépből átrakott SSD-n lévő rendszert is még rendbe raktam, felraktam az új alaplap driver-eit.
+ tegnap éjjel 1 után realizáltam, hogy nincs otthon elég egyenes végű SATA kábelem, ezért trükközni kellett, hogy mindegyik meghajtót be tudjam kötni. Most még össze vissza vannak bekötve, de majd szépen sorba akarom rakni a vinyókat is, meg a kábeleiket is.
Be Quiet System Power 7 (300W) tápon pont elég tápcsati van a vinyókhoz, alaplaphoz + ventikhez. Ha egyel is kevesebb lenne rajta már bajba lennék. Így is kellett egy elosztót használnom a tápokhoz.
Ma a nagyobb SSD-re elkezdek új rendszereket felrakni. Össze akarom hasonlítani én is a különböző OP rendszerek hangját.
Még kell szereznem egy hátlapi takaró lemezt, hogy ebbe a házba is be tudjam építeni a külön koax kimenetet. Az jelenleg egy low-profile hátlapra van szerelve. Azt is még át kell raknom.
Tetszik nagyon ez a ház, a szellőzése is nagyon korrekt, a legalacsonyabb fokozaton is rendben van, de ha teszem azt tudom, hogy jobban terhelem, akkor csak feljebb rakom a hátsó kis kapcsolójával. Ez is nagyon tetszik, hogy gyárilag van ilyen.
Az alaplapon még csak a CPU hűtője van bekötve, bár csak 3 tűs. Agyalok egy 12 centis (PWM-es) Noctuán, vagy a hátsó nagy venti alaplapra kötésén. Bár ez utóbbit nem tudom 3 tűs létére tudná-e szabályozni magának az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HTPC (házimozi PC) topik
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged