- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saturn27
tag
Jah, azt láttam én is, hogy intel kompatibilis. No mindegy, a megfelelő hűtő kiválasztása nem a legnagyobb probléma, majd idővel erre is sort kerítek.
Amúgy jó kis házat faragtál magadnak, grat. Egy pillanatra én is kísértésbe estem, hogy jó lenne belevágni nekem is egy sajátba, csak hát se megfelelő eszközök, se méret adatok nem állnak a rendelkezésemre. Szóval marad a válogatás a már meglévő termékek között...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest