- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Mercutio_ #11740 üzenetére
Szia!
Nekem egy oem Samsung SN-S083 volt/van (jelenleg barátnőm használja) amit anno 6.5k vettem mert ez volt akkoriban az egyik legolcsóbb és nem volt semmilyen problémám vele. Esetleg kicsit hangosabb mint a tesói de engem nem zavart mivel igen ritkán használtam és 4x sebesség mellett is hamar végzett az írással.
Szóval azt mondanám hogy hétköznapi használathoz vegyél olyat ami épp tetszik vagy megfizethető számodra, nem hinném hogy akkora különbségek lennének azonos felépítésű írók közt.
Slim Line Sata kábelt, ne felejts el venni ha épp nincs otthon ilyened. :-) -
Pista0001
addikt
válasz
Igazából szerintem semmilyent. DVD-ből max 1-2 ezer forinttal több az USB-s külső, azzal jobban jársz. Mostanában nincs gyakran szükség rá, minek legyen minden házban/gépben külön DVD? A mai házak java része úgysem kényeztet HDD helyekkel, ha mást nem is, egy SSD be tudsz tenni a helyére
Máté94: Elég necces, gyárilag nincs nekik hely. Enyhe moddal szerintem megoldható.
Andersen10: ezek teljesen jó értékek, 40°C-os vinyóval nyugodt lehetsz. Esetleg azt megnézheted hogy nagy mennyiségű (mármint sok darab kicsi fájl) adat másolása mennyit változtat a vinyó hőmérsékletén.
HookR: Ha azt a terhelést jól bírta akkor normál használat mellett elképzelhető hogy bírni fogja. Esetleg azt kellene valami úton ellenőrizni hogy van-e légáram a paneltáp körül.
-
andersen10
aktív tag
válasz
"Néhány óra használat után hány fokos a vinyó?":
Legyen teljes a kép, megadom CPU és az alaplap adatait is.
Környezet: 28 C
Mindkét venti minimum fordulaton
Minimál terhelésen:
CPU, MB, HDD: mindhárom 40 C körülFullra kitehelve (SuperPi + Furmark egyszerre):
CPU: 60 fok
MB: 50 fok
HDD: 40 fok marad
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest