- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
#16939776 #39052 üzenetére
Akár hiszitek, akár nem, nem melegszik jobban a VGA, mint ha direktben fújna rá a 2 BQ venti. Fostam én is, hogy majd nem lesz elég levegő, mer aerodinamika, meg...a francokat
Megy, és kussban van, idle csak a HDD-t hallom, terhelésen meg a VGA venti felmegy 50%-ra, a VGA hőfok így 75°C, és kb 2 méterről már alig hallani, hogy megy a gép.
Persze még van mit finomítani rajta, pl a FlexATX táp ventis részét le kellene vágni(a 2 db 40mm-es ventit rövid úton kihajintottam a fenébe), úgy rövidebb lenne olyan 30mm-el, máris több lenne kicsit a hely, meg egy kis festés sem ártana a tápnak...stb. Csak annyira nincs időm mostanábanAmúgy meg hol a probléma?
ITX topik, ITX ház.
Oké, mATX a lap, a táp meg flexATX, de az kit izgat?Duracellm... és (#39053) AxBattler
a véleményekre
Ui: Az oldalfal (plexi) fent szokott lenni, csak most rá van kötve a gépre egy slimSATA-s DVD író, hogy archiváljam a családi fényképeket. Aztán a wannacry bekaphatja
-
Pete55555
addikt
Na, az én projektem is halad, beraktam az egyik Seasonic Flex atx tápot a kuckóba, 40mm-es gyári ventiket kihajintottam, a két 120mm-estől kap levegőt alulról. Hőmérsékletet csekkoltam, max 41 fokos a táp hűtőborda, szerintem teljesen korrekt. Illetve esztergáltattam egyedi - általam tervezett - csavarokat a házhoz
-
Pete55555
addikt
válasz
kisza25 #37870 üzenetére
Én is most 470 vagy 1050ti között vacilálok, csak a 470 ár/teljesítmény arányban jobb egy kicsit...
Vagy lehet az lesz a vége, hogy veszek egy 460-at, aztán meglátom, legalább nem költöttem sokat. Kicsit jobb mint a 7850-em, és feleannyit fogyaszt...Jól emlékszem neked volt ref sapphire 470-ed? Mennyire volt halk/hangos idle/terhelésen?
-
Pete55555
addikt
-
Pete55555
addikt
válasz
>Deego.. #37331 üzenetére
Pedig szeretettel várunk, tanácsot is adunk ha kell
(#37328) zolika15
Nekem ebay-ről van a fogó kb 3-4k környékén, nem tökéletes, de ha rájössz a dolgokra simán meg lehet vele csinálni vagy veszel innen és ez tuti jó!Mennyi?????
Jó, még az ebayes 3-4k nem olyan vészes...csak az meg sokára van itt. Nincs erre kölcsönző ?
(#37333) HookR
Ez már jobb egy fokkal
Ez nem lenne jó esetleg? Ilyen van itthon
A pinek még nem jöttek meg, így nem tudom kipróbálni.
-
Pete55555
addikt
válasz
AxBattler #37197 üzenetére
Ezek lesznek majd a kábelek, csak kell e-bay-ről még csati, mert ezeket nem akarom megvágni, hanem a táp kábeleire forrasztok megfelelő anya dugókat hozzájuk.
Ha időm engedi, akkor veszek egy 2mm-es plexit, és az lesz az oldalán, csak kellene még 4 db csavart is gyártatnom/vennem, mert amik vannak már ki vannak kopva, meg kézzel csavarhatóst akarok rá, hogy ne kelljen kínlódni ha le kell szedni az oldallapot.
A áramellátást gányolással oldottam meg, fogtam a vezetékek végét, kicsit megforrasztottam, és belenyomtam őket az egyik szabad FDD tápcsati 12V ágába
Ami még nemnagyon látszik a képeken, hogy egy DC-DC konvertert is beraktam a LED sor elé, így kb 10V-on üzemel, hogy ne égesse ki a retinám.
Igen, az hátul a LED-et kapcsolja, nyilván ez sem így lesz véglegesen. -
Pete55555
addikt
-
Pete55555
addikt
válasz
>Deego.. #37186 üzenetére
Javaslom ennek az eszköznek a használatát:
Én 4-es köracélból készítettem szerszámot, 1-es flexkoronggal bevágtam középen, meg kicsit köszörűltem rajta, és ellátta a feladatát.
A táppal nekem is lesz dolgom, jelenleg nem olyan a vezetékkiosztás, mint ami kéne, PCI-e 6/8 pin nincs rajta, ezt a 2 molexből átalakítózom...
Vettem hosszabbító/moduláris tápkábeleket, azokat akarom majd vele összehozni.(#37187) AxBattler
Szerintem hiába fúrogatod a hátsó rácsokat, érdemi eredményt nem sokat fog hozni
Annyi, hogy nagyobb lesz a keresztmetszet, nem fojtja le a ventit a rács. Valamennyit biztosan hoz, kérdés, hogy 5% vagy 15%.
inkább a tetőre vágnék egy 120mm-es ventihelyet, és oda pakolnám a második SWIF2-120P-t.
Nem akarom nagyon moddolni a házat, így ilyenekbe egyelőre nem megyek bele. Igazából a hőmérsékletek így is elég jók, tehát akár így is maradhatna.
Tápból meg a Chiefttek, Zalman SFX hangtalan, nincs vele szenvedés...
Ne bántsd a tápom! Ez egy Seasonic SS300TFX - egy 12V ágas masszív kis táp, saját ventijével is hangtalan, csak azért kell szétszednem, hogy redukáljam a méretét, illetve hogy beférjen alá a 12/14-es venti, meg jobban elférjen a VGA. Illetve mivel át akarom alakítani a kábeleit, ezt nem sajnálom "feláldozni" - elég jó áron 3500-ért vettem.
Ha vennék egy új tápot, azzal ugyanezt végig kéne játszanom, azért meg nem dobok ki feleslegesen 15k-t.
Persze van moduláris SFX, de arra meg szintén nincs 35-40k-m. -
Pete55555
addikt
Kis kábelrendezés - életképek:
Folyamatban az alakítás - a tápról leszedtem a burkolatot és a ventit, illetve beraktam alá a másik Swif2120P-t.
Hangban nem lett sok eltérés, terhelés alatt kicsit halkabb, viszont sokallom a két 120-as minimum sebességét /illetve bánná a fene mennyit pörög, viszont így men hangtalan/ - idle-ben 850-nél nem mennek leljebb PWM-el, hiába állítom 5%-ra...
Egyébként a hőmérsékletek jók, felrakott oldallappal fél óra DOOM után proci 55-60 fok között ingázik, VGA 74 fokra áll be (GPU 1000MhzOc), persze ilyenkor már feljebb kapcsolnak a ventik. Valószínű kevés kifújónak a kis 90-es swif2, ezen megpróbálok segíteni, hogy nagyobbra fúrom a lyukakat a venti előtt - most kb 4mm átmérőjűek, ezt 5,5-re fel lehet bővíteni.LED szalagot még ma lehet berakom, később megcsinálom a tápot normálisan, mert ez most így elég tré, de teszt van...
Illetve a két FD 140-es ventit is lehet kipróbálom, azok ugyan nem PWM-esek, de 4-500-ra lemennek ha kell, max fordulatuk 1000 RPM - és éppen elférnek a ház aljában.
Nameg kell még egy plexi oldallap, és nagyjából kész is lesz -
Pete55555
addikt
válasz
AxBattler #36622 üzenetére
Kellett neked a kis ház
Én a Cubitek-el nagyon meg vagyok elégedve ilyen szempontból, ugyan 1 nagyságrenddel nagyobb, de tényleg elég jól pakolható, a CPU tápcsatinak is van rendes kivágás, elfér az ujjam a csatlakozásokhoz, az alaplap felett, mellett is van elég hely szerelni.
-
Pete55555
addikt
válasz
cinemazealot #36609 üzenetére
Köszi
Nem, egyrészt nem fért be, másrészt épp most sikerült beszereznem egy másik SWIF2 120P-t
(Értsd, 2 perce
)
Az lesz majd berakva alá, viszont a tápot át kell alakítani, mert a kis "dudor"-tól ahol a táp venti van, nem fér be a 120-as. Vagy esetleg egy komplett új házat csinálok a tápnak, lehet végül ez lesz, mert még talán egyszerűbbnek tűnik.
A szélzajt teszteltem előtte. Van videó is. Gyakorlatilag csak valami "fehér zaj" hallatszik, sajnos ennyire képes a Redmi 3Pro mikrofonja, viszont élőben alig hallottam valamit, a Z9 Neo egy hangyaf*sznyit hangosabb volt.
Ezek miatt én is inkább arra gondolok amit te is írtál, a tép nagyon közel van a VGa-hoz - nincs köztük 1 cm sem. Ha meglesz a táp átalakítás, akkor egy kicsit lentebb kerül a táp, és remélem megszűnik ez a hang, de egyébként egyáltalán nem zavaró, minimális szélzaj. -
Pete55555
addikt
Na, kicsit "pakolásztam"
Sajnos ennek a tápnak elég hosszú kébelei vannak, így most ennyit tudtam kihozni a dologból - szerintem ennél többet ebben az állapotban nem lehet.Alap állapotban enyhe szélzaj hallatszik, ez a Neo-nál nem volt. Még kutatom, hogy a SWIF2-k, vagy a táp ventije lehet a ludas. De egyáltalán nem vészes, alig hallható - már az oldallapok a helyükön vannak.
-
Pete55555
addikt
Kérdés?
Hőmérsékleteket majd nézek, még be kellene kötni a HDD-t, csak nehezen fér el a sata power kábel, meg egy kis kábelrendezés sem ártana...
Ha megvan felrakom az oldallapokat, és utána csinálok egy kis stressz tesztet.
Egyelőre hangtalan a gépUi: A 2 SWIF2 forog, csak a képen még elfelejtettem bekötni őket
(#36600) AxBattler
Nem vittem túlzásba
Kép1
Kép2Majd gyártok ide egy átalakító lemezt, most csak gyors összehajigáltam...
-
Pete55555
addikt
válasz
cinemazealot #36586 üzenetére
Gondoltam már erre, elég kicsik a lyukak... De egyelőre nem vágnám meg, meglátom mennyire lesz zajos. Első körben lehet csak kibővíteném a lyukakat egy nagyobb átmérőre - erre bőven van hely. Ha így sem jó, akkor jön a flex
-
Pete55555
addikt
válasz
AxBattler #36583 üzenetére
A táp rajta lesz a ventin gyakorlatilag, illetve kap még alulra mégegy 120-ast is.
Nem a lap alatt lesz a táp, hanem előtte, magyarán a táp takarja majd a pci slotokat - kivéve az első 2-3-at.A linkelt lap viszont azért nem jó, mert csak a 2. PCI-e slot telejes x16-os, amibe a VGA megy, viszont a házon meg csak 2 slot van, így nem lehetne berakni, beleütközne a VGA a házba.
Szerk:
Csak, hogy egyértelmű legyen:
KÉP1
KÉP2
KÉP3Most raktam össze még én is így először. A másik 12 cm-es venti nem fér el a táp alatt a "pukli" miatt, ahol a saját 8 cm-es ventije van - de ez úgyis ki lesz majd iktatva, és direktben a 12 cm-estől kapja majd a "szelet".
-
Pete55555
addikt
válasz
AxBattler #36557 üzenetére
Bizony
Ennyiért ajándék, még egy SWIF2 120P is volt benneMindene megvan, mint egy új...
Hát nem egy Metis
De a mostani Z9 Neo-hoz képest kevesebb, mint feleakkora
Az a terv, hogy belerakom a jelenlegi mATXlapomat, ehhez kifúrom még rá a szükséges felfogatásokat.
Táp meg egy Seasonic SS300TFX lesz, ami pont elfér az alaplap előtt.
Fejlesztésnek meg veszek valami ilyesmi méretű/felszereltségű lapot./csak hűtőbordásat.../
Szerk: Inkább ilyet.
Kényelmesen elfér, alig nagyobb, mint egy ITX, de van 4 mem slot, M2...stb.
Viszont a ryzent még megvárom...A végcél meg valami ilyesmi:
-
Pete55555
addikt
válasz
cinemazealot #36392 üzenetére
Azt viszont továbbra sem értem, hogy amíg nem tudod, pontosan mi a melegedés oka, miért tervezed máris egy másik hűtő vásárlását, amikor a feltehetően tökéletlen légút miatt talán azzal sem lesz jobb?
Ezért:
(#36371) tomasekbobo ...Ez AMD-nél normális? Intel párti vagyok...Egyszerűbb a gyártót hibáztatni ahelyett, hogy végig nézné a user, nem-e nála van valami gebasz.
-
Pete55555
addikt
válasz
szabi__memo #36348 üzenetére
-
Pete55555
addikt
válasz
cinemazealot #36143 üzenetére
Fasza lett
-
Pete55555
addikt
válasz
mpierre #35586 üzenetére
Cofidis gyorskölcsön
Amúgy igen, tényleg nem olcsó, pláne, hogy még venti sincs hozzá, de na... ilyen hútő nincs mégegy, ezt meg kell fizeni sajnos.
Szóval vennem kell még:
-i5 proci - 45-50k
- vidkari - 61-70k
- hűtő -17k
- 8 Gb memória: 15kOlyan jó ez a PC, legalább van hova raknom a "felesleges" pénzemet
-
Pete55555
addikt
válasz
imibogyo #35046 üzenetére
Mondjuk én ezt a "minimális méret" dolgot nem tudom annyira megérteni. Illetve igen, de nem úgy, hogy akkor amit lehet kipakolok a gépből az asztalra/asztal alá. Utálom, ha a vezetéken még csüng egy "doboz" is pluszba, ez is csak fogja a port, nem tudod hova rakni, belerugsz..stb.
Ami a gépbe való, az legyen is benne. Ok, a DVD meghajtó kikerülhet, mert kb évente 2x használja az ember. De a videokártyát sem rakjuk külön dobozba, csak hogy kisebb legyen a gép.. -
Pete55555
addikt
válasz
zsoltee10 #34768 üzenetére
Úgy, hogy ez nem méretfüggő.
12V - EPS csatlakozó - lehet 4 vagy 8 pines. A 8 pines is valójában 4+4, aminek az 1-ik 4 pinje megegyezik az 1x-es 4 pinessel. Általában a 8 pin EPS csatlakozós lapok is mennek úgy ha csak egy 4 pinest kötsz rájuk, pl az enyém is így ment egy Seasonic TFX táppal.
-
Pete55555
addikt
MetalFish Metal Solid - Erre még én is vevő lennék
-
Pete55555
addikt
válasz
kisza25 #34087 üzenetére
A legegyszerűbb, ha felülre vágsz egy 12-es ventinek lyukat...
Csak gondolj bele, ha 70 fokos a proci akkor több "hő marad" a prociban. Ha jobban hűtöd, akkor lesz ~50 fokos, tehát több hő fog róla "lejönni" a bordán keresztül, ami a ház levegőjét fűti.
Persze ez nem ennyire egyszerű, sok más tényező is van, de nagyjából így működik.Most le akartam írni, részletesebben, de inkább nem megyek bele hogy működik a kisebb/nagyobb hőmérséklet különbségek közötti hősugárzás, hővezetés...
(#34091) kisza25
Ha el tudod vezetni a hőt - márpedig itt van kifele fújó venti, akkor azért előrébb leszel egy jobb hűtővel, már csak azért is, mert így a meleg proci nem fűti annyira a VGA-t. (Tudom, lehet ez úgy tűnik, hogy ellent mond a fenti állításomnak, pedig nem...)
-
Pete55555
addikt
válasz
energy4ever #33744 üzenetére
Szerintetek meg min kellene rajta csiszolni/hogy nezne ki jobban?
Attól függ, mi a cél. Led hegyek, piros, kék, zöld hűtőfolyadék - vízhűtéssel ugye.
Egyébként pofás terv, jól néz ki szerintem. Ahogy látom a szellőzésre is gondolsz, bár azon még esetleg lehetne csiszolni, mert az az 1 12-es venti lehet kevés lesz befújóra. (Gondolom a radin kifele fújó venti lesz)
-
Pete55555
addikt
Id-cooling DK-3 Ezzel találkozott már valaki? Nem nagyon találok még külföldi review-t sem.
-
Pete55555
addikt
LINK ezt a házat nem lehet táp nélkül kapni ? Kezdek elgondolkodni egy ilyenen...
-
Pete55555
addikt
válasz
excalibur36 #32155 üzenetére
Esetleg egy ilyesmit: LINK
De a fogyasztásra is figyelni kell. Ez a VGA 75W-ot kér papíron, a procid 55W-ot. A tápegység 150W-ot képes leadni, 12V-on 10A-t azaz csak 120 Wattot. Tehát így is nagyon ki lesz számolva.
Ha erre esik a választás, akkor érdemes megpróbálni alulfeszelni egy kicsit, és a processzornál is megtenni ugyanezt.
Jut eszembe, a GTX 750 is jó lenne ide, ráadásul az csak 55W-ot fogyaszt. Viszont abból most hirtelen nem találtam 1 slotos LP változatot. De egy 750-el jobban járnál, mint az R7 250-el.
-
Pete55555
addikt
válasz
#16939776 #31974 üzenetére
Ez most olyan, mintha egy táp két 12v ágát összekötnéd?Közben átolvastam, látom nem.Szóval itt eredetileg 1 ágról van szó, ami 6 vezetéken jön, és úgy szedte szét a kábeleket, hogy egyik oldalt 2 vezetéken megy a +12V és 1-en a GND, másikon meg fordítva?
Az kicsit gáz
-
Pete55555
addikt
válasz
#16939776 #31865 üzenetére
Sajnos a HDD és a VGA nagyon eldugott helyen van - Igen
Egyelőre azt találtam ki, hogy a HDD felé rakok egy 6-7 centis ventit kifele fújóra. Ez így megegyezne a CPU hűtő irányával, és az oldalsó réseken keresztül tudna egy kis friss levegőt szívni a VGA-ra, és remélhetőleg a HDD-re is.
Közben találtam egy oldalt, ahol beleraktak egy CNPS 7000 Cu-t. Véletlenül
pont van itthon egy, majd lehet megpróbálom belerakni, de leszorítóm sajnos nem valószínű, hogy van hozzá.
Megnéztem saccra, hogy befér-e de úgy láttam, hogy nem. Viszont a képen benne van... :dJelöltem hova menne a venti. Kifelé fújna, ugye a ház oldalán a CPU és a VGA előtt is van némi rács, így talán a VGA is kapna kis huzatot, és mivel a venti közvetlen a HDD felett lenne, talán az is kapna belőle.
Egyébként annyira nem vészesek a hőfokok, HDD 47 fok (leginkább ez necces) VGA 60 körül, CPU 50 körül, csak ilyenkor már hallani a CPU ventit.Szerk: Egyelőre RAM fejlesztés lesz, CPU most bőven elég (Sims3-ra, netre, filmre)
-
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #31832 üzenetére
Hali!
Valaki találkozott már ilyen géppel? /Fenti HSZ/
Kicsit javítani kellene a hűtésén, de nem igazán van hely ventinek rajta. A felső részre gondoltam esetleg valami slim 60-as ventit rakni a VGA és a merevlemez felé.
Ötletek ?Szerk: Esetleg a proci venti helyére egy 12 (vagy akár 14) cm-est raknék a ház oldalára? Csak félek így nem lenne elég levegő a CPU hűtésére.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Pár napja csatlakoztam az ITX-es táborhoz egy kis Acer X1700-as géppel.
Nem egy mai darab, de TV mellé filmezni, és asszonynak Sims3-azni tökéletes. Még 2x2 Gb DDR2 ramot fogok majd bele venni, sajnos most csak 2x1Gb van benne. Egyébként E5400, és egy HD6450 teljesít még szolgálatot.
Meglepően sok port van rajta, elől 5 USB 2.0 kártyaolvasó, iee port, hátul Gigabit LAN, 7.1 hangkártya, optikai kimenettel...És szinte hangtalan a gép, egyedül a merevlemez hangját hallani.Később majd lehet fogom fejleszteni 4 magos procival, esetleg xeon-al is, de egyelőre RAM bővítés lesz.
-
Pete55555
addikt
válasz
szabieable #31423 üzenetére
H81 lap + i3 +4 Gb RAM + ATX táp használtan kb 20k+30k+5k+10k.
Nem tudom mennyi lenne a laptop, ezek durván számolt árak, ettől 5-10k-val olcsóbban is meglehet ha kifogod.
-
Pete55555
addikt
válasz
#72042496 #31348 üzenetére
40.000 egy ilyen lap
Jobban jársz egy 20k-s H81-el, meg egy celeronnal/pentiummal szvsz. Órajelet visszaveszed, feszt leljebb veszed, és nem fogyaszt semmit.
Tápnak egy PicoPSU, amúgy kocka kell a linkelt ASRockhoz is. Vagy ha a metist veszed, lehet normál ATX táp, és olcsóbban kijössz. -
Pete55555
addikt
válasz
AxBattler #31325 üzenetére
most nézem az iPon kínálatát, és elég sok monitornak van DP csatija, jóval többnek, mint amire én gondoltam. Érdekes.
Érdekes a f*****-t.
A DP nem licences cucc, míg a HDMI-ért fizeni kell. Így már mindjárt érthetővé válik, hogy miért van ennyi DPs monitor.
Én is nem rég "jöttem rá" hogy sok DPs- monitor van, amin nincs HDMI, aztán utánanéztem, és konstatáltam, hogy hoppá, a HDMI licences....Ebben csak az a vicc, hogy annak ellenére, hogy a DP "olcsóbb", még technológiailag úgymond fejlettebb is...
-
Pete55555
addikt
válasz
#16939776 #31099 üzenetére
VGA-t a levegő alulról is akadálytalanul kerüli
Ezt néztem én is, de szvsz nem lesz sokkal rosszabb, ha odaraksz egy tápot, pláne ha másik oldalt lenne egy kifele fújó venti. Ennyiért nem éri meg risert használni, nem jutsz annyi előnyhöz amennyi szívás a riserrel van. A kábel managementet meg meg lehet oldani az alaplap fölött is, akár egy külön kis dobozzal - a táp folytatásaként - vagy rövidebb kábelekkel.
-
Pete55555
addikt
válasz
#16939776 #31091 üzenetére
Ez az elrendezés semmivel nem jobb, mint ha a táp a MB felett lenne, csak még kell hozzá plusz riser is. A ház magasságán pedig nem csökkent a riser. Annyi, hogy felülre tehetsz egy plexit, és
látsziklátszana, ha nem lenne ott a nagy venti a VGA/ proci hűtő.Szerk: Aki nem ismeri még, ajánlom EZT a topikot. Sokmindent leraktunk már ide, ötletként, lehet szemezgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest