Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rasotamas

veterán

válasz kovyhun #22285 üzenetére

Eszméletlen trükkös dolgok vannak ennél a cégnél.
    Valószínűleg sokan használják pl nyaralóban nem folyamatoson.
    Ezt úgy használják ki, hogy fizethetsz 400Ft szüneteltetési díjat a semmiért, vagy kikapcsolhatod és akkor fizethetsz 2899Ft aktiválási díjat amikor újra szükséged van rá.
    Másfél éve előre ki akartam fizetni egy évet, mert tudom, hgoy nem tudok rá figyelni, hogy havonta rendben határidőre fizessem. Másrészt adtak volna rá 1 havi vagy 10% kedvezményt. Na ezt 2 hónap alatt nem sikerült elintéztetnem velük, feladtam.
    Lett is többször nem időre fizetés miatt levél küldve, büntifizetés, pár napra kikapcsolva.
    Úgyhogy végülis ahelyett, hogy 11 havit fizettem volna egy évre előre, kifizettem 13-14 havit büntikkel. Emiatt is felhívtam őket, hogy nekem ne küldjenek levelet 850Ft-ért, de nem, ezzel nem lehet mit kezdeni, az jön és ki kell fizetnem.

Pár napja felhívtam őket, hogy jelenleg számlatartozásom van, 1-2 nap és befizetem, de szeptember 1-től szüneteltessük a szolgáltatást.
    Végül befizetés után meggondoltam magam, újra felhívtam őket, hgoy mégse szeretném szüneteltetni. Nyoma sincs, hogy bekapcsoltattam a szüneteltetést.
    Az ügyintéző szerint mikor számlatartozás van, nem lehet lemondani vagy szüneteltetni szolgáltatást, csak ha befizetted. Itt hazudott konkrétan az előző ügyintéző.
    Tehát ha sz*rban vagy, merülj csak bele mélyebbre, addig számláznak amíg ki nem fizeted.
    Illetve ha kikapcsolják a szolgáltatást nemfizetés miatt, miért is nem tolódik a szolgáltatás nélküli napokkal a fordulónapom?

https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés