Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godmax
tag
Sziasztok!
Ezt kérdeztem a motoros topikban : "Sziasztok! Tudna ajánlani valaki megbízható szerelőt Újpesten vagy közelében? Kismotorhoz, Yamaha DT 50 MX. Sajnos a hétvégén megfőtt a motor, valószínűleg nagygenerálra vinném. Tolva :/."
Majd "rátok találtam", így itt is érdeklődöm.
Remélem van valakinek ismerőse, mert lenne még a szezonból pár hónap! Nekem meg nincs helyem ahol szétszedhetném, így nem állnék neki az utcán a dolognak.
-
Godmax
tag
Van tippetek egyébként mennyi pénz reális egy hengerszett cserére?
[ Szerkesztve ]
-
Godmax
tag
válasz mumtaz #64893 üzenetére
No, hát nekem most telefonon előirányzott egy 40k-t fúrásra, új dugóra és munkadíjra. Irreális? Lehet alkudni egyáltalán ? Amúgy rendes volt, mondta, hogy vannak kompromisszumos megoldások, de arról nem beszéltünk. Azért csak szeretnék egy rendes motorral közlekedni! A motor értéke nem nagyon számít, mert szeretem, itt csak az a kérdés, hogy ITT akarom-e javíttatni.
Mi a véleményed? -
Godmax
tag
-
Godmax
tag
Sziasztok!
Talán érdekel valakit, elhoztam a DT-t a Tábori szervizből.
Nagyon szép munkát végeztek! A motor erős, ugrós lett, de semmi tuning, a gyári 50-es lett javítva.
Hónolták a hengert, új japán dugattyú került bele, felújították a kormánycsapágyat és tisztították a forgattyús házat. Munkadíjjal összesen 40k. Szerintem ez rendben van. Vagyis ha fel akarod újítani a motorod én ajánlom őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest