- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mumtaz
senior tag
válasz
Godmax #64890 üzenetére
Lehet, hogy olcsóbb, ha találsz új hengerszettet. Az öreg csinált nekem már pár dolgot. Jól, de drágán. Már gyerekkorom óta ismerem (babetta, simson). Hengert furattam nála párszor. Jól csinálta. Viszont legutóbb a jetforce hengerét honolta (alig látszott) és 'A' méretes (vagyis alapméretes) dugattyút adott. Vagy az öreg cáfolta meg a fizikát és úgy honolta, hogy több anyag lett a hengerben, mint előtte volt, vagy jól átnyomott és csak "megkarostolta" a hengerfalat oszt adott egy új, alapméretes dugót (talán csak ez volt otthon raktáron).
Akárhogy is, de szar lett. Kibírt 1500-2000 km-t és vége. 20000-ért!? Ne má'.
Addig bíztam a munkájában, de ez nagyon úgy hatott, hogy örült, hogy végre elpasszolhatja azt az - egyébként jó minőségű - dugót. -
mumtaz
senior tag
válasz
Godmax #64885 üzenetére
Megpróbálkozhatsz palotán a Régi Fóti úton kifelé a Szilas-Patak előtt van egy motor szerviz+kereskedés (volt Naszádi Feri utánfutó és vonóhorog műhely).
Mondanám, hogy vidd be a Táborihoz, de a legutóbbi munkája - amit nekem csinált - szar lett. Bár korábban mindent jól megcsinált. Viszont baromi drágán is dolgozik.
Más most itt a környéken nem jut eszembe, én nem hordom szerelőhöz a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Projektor topic
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Hangszórók topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest