Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz Godmax #64885 üzenetére
Megpróbálkozhatsz palotán a Régi Fóti úton kifelé a Szilas-Patak előtt van egy motor szerviz+kereskedés (volt Naszádi Feri utánfutó és vonóhorog műhely).
Mondanám, hogy vidd be a Táborihoz, de a legutóbbi munkája - amit nekem csinált - szar lett. Bár korábban mindent jól megcsinált. Viszont baromi drágán is dolgozik.
Más most itt a környéken nem jut eszembe, én nem hordom szerelőhöz a gépet.[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
válasz Godmax #64890 üzenetére
Lehet, hogy olcsóbb, ha találsz új hengerszettet. Az öreg csinált nekem már pár dolgot. Jól, de drágán. Már gyerekkorom óta ismerem (babetta, simson). Hengert furattam nála párszor. Jól csinálta. Viszont legutóbb a jetforce hengerét honolta (alig látszott) és 'A' méretes (vagyis alapméretes) dugattyút adott. Vagy az öreg cáfolta meg a fizikát és úgy honolta, hogy több anyag lett a hengerben, mint előtte volt, vagy jól átnyomott és csak "megkarostolta" a hengerfalat oszt adott egy új, alapméretes dugót (talán csak ez volt otthon raktáron).
Akárhogy is, de szar lett. Kibírt 1500-2000 km-t és vége. 20000-ért!? Ne má'.
Addig bíztam a munkájában, de ez nagyon úgy hatott, hogy örült, hogy végre elpasszolhatja azt az - egyébként jó minőségű - dugót. -
siti
őstag
válasz Godmax #64896 üzenetére
Mert nálam is lassan érik a generál, de én komplett dugó, henger, szelep, szimering cserén gondolkodtam. Az egész hengerfej csere is jó lenne, de az árban már sok. Vezérmű nem tudom milyen állapotban van, de a motor külseje alapján nem fűzök hozzá reményt
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
mumtaz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest