- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mumtaz
senior tag
válasz
Levmen #63463 üzenetére
Ha egyáltalán nem indul be, akkor azért előbb le kéne ellenőrizni pár dolgot, mielőtt még kicseréled a fél motort. Pl, hogy van-e befecskendezés, mekkora a kompresszornyomás, vagy az üzemanyag nyomás. Van-e egyáltalán szikra, mert az is lehet, hogy egy egyszerű gyertyacsere is megoldja a problémát, stb...
-
mumtaz
senior tag
válasz
Levmen #63461 üzenetére
Nekem nem minden olyan dolgot produkált a Jetforce, mint neked az NRG. A hibajelenségek szemszögéből tekintve minden egyezik, mivel a rendszer is ugyanaz.
Nekem csinált olyanokat, hogy egy helyben állva alapjáraton brümmögve az alapjárata baromira ingadozott. Ha fél percnél tovább pöfögtettem alapjáraton, akkor megjelent nekem is, hogy néha egy jó nagyot "fújt" a kipufogón, mintha a kipufogóban gyulladt volna be a benzin. Ilyenkor néha le is állt. Néha - főleg full gázon - olyan volt, mintha levettem volna a gyújtást. Ilyenkor, ha alapra engedtem a gázt és újra ráhúztam, ment tovább rendesen.A fenti jelenségek mindegyike megszűnt, mikor kicseréltem az üzemanyag nyomástartó szelepet. Ellenkező vonalon a kompresszor is okozhatna ilyet, ha csökken a légnyomás.
Egyébként nekem mindig beindult. Kivéve a gyűrűtörés után, de az más tészta.
-
-
válasz
Levmen #63400 üzenetére
Az i.e.-n nincs berúgókar, gyújtás ráadása után ég a tompított fényszóró, és az AC pumpa hangját hallod.
#63396 rolcsi099: Elvileg csereszabatos alkatrészek. Szerény sejtésem, hogy rosszul lett belőve, ha nehezen akar megindulni olyas tömeg alatt, fater 95kg körül van, és gyári setup-os vizes robogóm csak úgy repült alatta.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Levmen #63207 üzenetére
Robogoba semmi ertelme.
Viszont. Nagyobb oxigentartalma szokott lenni az ilyen tuzeloanyagnak, legalabbis valoszinusitem, illetve nincs benne etanol, ami jot tesz a karburatornak, hosszu allasnal.
Amugy valoban okoz teljesitmenynovekedest, de nem 2-3 loeros belso egesu motornal, hanem kopogasszenzoros, bonyolult befecskendezos motoroknal leginkabb. Az oxigentartalom miatt meg kopogassszenzor sem kell a teljesitmeny novekedeshez. -
benceman00
tag
válasz
Levmen #63207 üzenetére
Én mindenbe a shell 100as vpower racing nitro stb stb.. tankolom. Télen, nyáron, melegen, hidegen pöccre indul (pl.: télen nem akart mol-al indulni a kocsi). Karbi soha nem taknyosodott le ha egész télen állt a moci. Igen, jó üzemanyaggal csökken a fogyasztás, mert a jobb égés miatt kevesebb benya kell elérni X fordulatot, igaz olyan minimálisan fog csökkenni, hogy azt az életbe nem fogod észre venni. Szóval én csak ajánlani tudom a shellnek a drágább üzemanyagát. Az ilyen neve nincs kutaknak a benzinét még trabantba se tankolnám bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest