- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cedric G.
csendes tag
válasz DigitXT #7080 üzenetére
Igazából már vagy 1 hónapja be sem indítottam mert nem volt időm vele foglalkozni. Pár percig azért kellett indítózni mire beröffent, és utána picit fulladozott majd abbahagyta és hibátlanul ment, utána már pöccre indult de 2 nap múlva megint kicsit hűvösebb volt akkor meg megint fulladozott. Nem értem mi baja lehet. Automata szivató azért nem lehet szerintem mert meleg motornál is jelentkezett már fulladozás és ha csak a szívató lenne az csak hidegen fulladozna. Az a baj, hogy megbízható szerelő ismerős csak jó messze van itt a közelben csak kókány szerelők vannak és ráadásul jó drágán, szóval jobban öltözködnek mint motort szerelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szemüveges topik
- iPhone topik
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- TCL LCD és LED TV-k
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gitáros topic
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával