- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cedric G.
csendes tag
válasz
DigitXT #7080 üzenetére
Igazából már vagy 1 hónapja be sem indítottam mert nem volt időm vele foglalkozni. Pár percig azért kellett indítózni mire beröffent, és utána picit fulladozott majd abbahagyta és hibátlanul ment, utána már pöccre indult de 2 nap múlva megint kicsit hűvösebb volt akkor meg megint fulladozott. Nem értem mi baja lehet. Automata szivató azért nem lehet szerintem mert meleg motornál is jelentkezett már fulladozás és ha csak a szívató lenne az csak hidegen fulladozna. Az a baj, hogy megbízható szerelő ismerős csak jó messze van itt a közelben csak kókány szerelők vannak és ráadásul jó drágán, szóval jobban öltözködnek mint motort szerelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged