Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz huszi.gyb #56582 üzenetére

Szvsz alapvetően hibás a kiindulási helyzet: legyen SMKP, de menjen mint atom,
    és fogyasszon fél decit százon. (Sarkítottam...) Nem fog menni, felesleges körök:
    rá kell hagyni. Megveszi az alkatrészt, belerak(at)ja, aztán megy vagy nem megy.

Rálocsol megfelelő mennyiségű dellát, majd lesz saját tapasztalata. Láttam anno
    olyan SMKP-t, amire rálocsoltak majdnem egy millát, s nagyon "pimpelt" volt, de
    senki nem akarta megvenni, a pizzafutár, aki "elvitte" kb. sírva hozta vissza, hogy
    szép, szép, meg "kilő", csak lerohadt az első héten. Tulaj meg mondta, hogy hát
    EZ NEM arra van! Ezzel "megjelenni" kell, meg az éjszakában feszíteni! De ilyen
    napi használat az felejtős, mert a megbízhatósága az hogy is mondjam. Nem jó!
    Neki nem az volt a szempont. Kihegyezte, kerekezett, meg szépre lefényezte.:DDD

Így is lehet. Amúgy nagyrobogón meg minden egy nagyságrenddel drágább. Ha
    megvesz vmi "drága" 5000 Ft-os alkatrészt, és nem válik be, csak annyit bukott.
    Ha ugyanezt egy 50000 Ft-os alkatrésszel játssza el, az már zsebbenyúlósabb!
    Tapasztalatot gyűjteni inkább tuningoljon 50-est. Lehet, kidobott pénz lesz, de a
    tapasztalat megfizethetetlen.:D Tudom, trollkodni jártok csak ide, valljátok be!;]

Ui: lepukkant nagyrobogóra is rá lehet locsolni 1 millát, aztán nem áll kerékre...!
    De legalább sokat eszik százon. Viszont az élmény az megfizethetetlen.:R
    (Minden másra ott a MasterCard.;]) Szerk: említettem a 80K-s LeoVince kiput?

Új hozzászólás Aktív témák