-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz vaksi8 #20822 üzenetére
Nem akarlak megsérteni, de tipikusan az a user vagy, aki bedől az ilyen neppereknek.
Eleve nem is értelek. A Burgman-ért Te is 300k körül fizettél - ha, szerinted egy ilyen Majesty "jó", akkor miért nem vettél ilyet majd fele annyiért?
Újra van fényezve, igen - pont ez az egészben a trükk. Egy ilyet kint 2-300 euroért odaadnak lelakva, a jó magyar kimegy, otthon 24 literes kompresszorról (vagy fényező haver cégtől lopott, vagy épp megmaradt festékkel) lefújja, az órát visszhajtják 13.000 környékére, - ennél ahhoz már nem volt pofa, hisz láthatóan min. 50.000 van benne, és megy a piacra olcsó pénzért a verebeknek.
De, ahogy írtam már; a műanyagok mindent elárulnak! Ilyen kiszívott, kopott, lerúgott műanyagokon még a szilikon sem fog, s ez még csak a képi hatás. Biztos vagyok benne, h műszakilag is konvergál a nullához.Egyébként meg nem tudom miért írsz akkora forg. helyezési költséget, ez egy 2000-es robogó, ott van az apróban is;
"180.000 Ft magyarországi forgalomba helyezés esetén."Hidd el nekem, voltam már párszor ismerősöknek segíteni robogót venni, nem egy ennél mérföldekkel szebb állapotút hagytunk ott, mert véres volt a torkuk.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...