- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
barack1997 #18748 üzenetére
Hjah, 180 2t nem kutya. Pláne, ha tényleg jó állapotú a motor és van benne (kompresszió) erő.
A héten én is ezzel mentem be dolgozni, este már kicsi csípős volt az idő, de 90-100-ról még élmény volt vele előzni.Motoros topikban említettem épp a minap, h ettől függetlenül nulla presztízse van az utakon, -a kis test, robogó külső hátránya egyértelműen megmutatkozik. Ezért is gondolkodom újra xenon-ban. Némit javíthat a helyzeten, legalábbis a Nexus-t annó xenonnal biztonságosabbnak éreztem. Pusztán fele annyian hajtottak ki elém, nem előztek szembe, stb.
A Runner-rel az egy hét alatt 2 szembe előzést kaptam, és egyszer kikanyarodtak elém faluban.
mod.
Várj egy évet és csinálj A1-et.
50-esként max egy 100-as Aerox vagy egy 100-as Scarabeo vállalható, de erre sem bátorítalak.
-
válasz
barack1997 #18748 üzenetére
SR 125 szerintem esélytelen, Aerox 100 még vállalhatóbb, de ismerősöm sem hiába váltotta le SR Factory-ra. Amúgy ezek a 100-as levegősök annyit tudnak mint egy 50-es vizes, szóval nem érdemes lecserélni. Bár szerintem sokszor elég egy 50-es robogó, tud az meglepetéseket okozni, ha én olyan fiatal lennék, örülnék hogy van egy fasza Runnerem és nem vergődnék. Talán egy nyitott sport kipuff ás egy variátor rá, akkor nagyobbat fog rántani, de más dolgokat tényleg felesleges venni, ha idősebb leszel és úgy érzed akkor váltasz nagyobb köbcentire, természetesen adott jogosítvánnyal, legálisan. Úgy is az lesz a járható út, előbb-utóbb kiszűrik a kiskapukat kihasználó elmebetegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged