Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz barack1997 #18748 üzenetére

Hjah, 180 2t nem kutya. Pláne, ha tényleg jó állapotú a motor és van benne (kompresszió) erő.
    A héten én is ezzel mentem be dolgozni, este már kicsi csípős volt az idő, de 90-100-ról még élmény volt vele előzni. :)

Motoros topikban említettem épp a minap, h ettől függetlenül nulla presztízse van az utakon, -a kis test, robogó külső hátránya egyértelműen megmutatkozik. Ezért is gondolkodom újra xenon-ban. Némit javíthat a helyzeten, legalábbis a Nexus-t annó xenonnal biztonságosabbnak éreztem. Pusztán fele annyian hajtottak ki elém, nem előztek szembe, stb.

A Runner-rel az egy hét alatt 2 szembe előzést kaptam, és egyszer kikanyarodtak elém faluban.

mod.

Várj egy évet és csinálj A1-et.

50-esként max egy 100-as Aerox vagy egy 100-as Scarabeo vállalható, de erre sem bátorítalak.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

• Tothgera30

Ármester

válasz barack1997 #18748 üzenetére

SR 125 szerintem esélytelen, Aerox 100 még vállalhatóbb, de ismerősöm sem hiába váltotta le SR Factory-ra. Amúgy ezek a 100-as levegősök annyit tudnak mint egy 50-es vizes, szóval nem érdemes lecserélni. Bár szerintem sokszor elég egy 50-es robogó, tud az meglepetéseket okozni, ha én olyan fiatal lennék, örülnék hogy van egy fasza Runnerem és nem vergődnék. Talán egy nyitott sport kipuff ás egy variátor rá, akkor nagyobbat fog rántani, de más dolgokat tényleg felesleges venni, ha idősebb leszel és úgy érzed akkor váltasz nagyobb köbcentire, természetesen adott jogosítvánnyal, legálisan. Úgy is az lesz a járható út, előbb-utóbb kiszűrik a kiskapukat kihasználó elmebetegeket.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák