- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
barack1997 #18748 üzenetére
Hjah, 180 2t nem kutya. Pláne, ha tényleg jó állapotú a motor és van benne (kompresszió) erő.
A héten én is ezzel mentem be dolgozni, este már kicsi csípős volt az idő, de 90-100-ról még élmény volt vele előzni.Motoros topikban említettem épp a minap, h ettől függetlenül nulla presztízse van az utakon, -a kis test, robogó külső hátránya egyértelműen megmutatkozik. Ezért is gondolkodom újra xenon-ban. Némit javíthat a helyzeten, legalábbis a Nexus-t annó xenonnal biztonságosabbnak éreztem. Pusztán fele annyian hajtottak ki elém, nem előztek szembe, stb.
A Runner-rel az egy hét alatt 2 szembe előzést kaptam, és egyszer kikanyarodtak elém faluban.
mod.
Várj egy évet és csinálj A1-et.
50-esként max egy 100-as Aerox vagy egy 100-as Scarabeo vállalható, de erre sem bátorítalak.
-
válasz
barack1997 #18748 üzenetére
SR 125 szerintem esélytelen, Aerox 100 még vállalhatóbb, de ismerősöm sem hiába váltotta le SR Factory-ra. Amúgy ezek a 100-as levegősök annyit tudnak mint egy 50-es vizes, szóval nem érdemes lecserélni. Bár szerintem sokszor elég egy 50-es robogó, tud az meglepetéseket okozni, ha én olyan fiatal lennék, örülnék hogy van egy fasza Runnerem és nem vergődnék. Talán egy nyitott sport kipuff ás egy variátor rá, akkor nagyobbat fog rántani, de más dolgokat tényleg felesleges venni, ha idősebb leszel és úgy érzed akkor váltasz nagyobb köbcentire, természetesen adott jogosítvánnyal, legálisan. Úgy is az lesz a járható út, előbb-utóbb kiszűrik a kiskapukat kihasználó elmebetegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged