- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barthagy
csendes tag
válasz
mocsanisi #14458 üzenetére
Igen, logikusan ha nincs mondjuk biztosítása a motornak, azt nagyobb gáznak kell, hogy tartsák, hiszen ezzel másoknak is árthatsz. Szerintem egy 125-ös robogónál még talán egy megbánó mosollyal, esetleg némi önsajnálattal még ki is tudod magad magyarázni, ha nincs jogsid, pláne ha meg van a B
Egyébként, valóban logikus hogy egy rendszám nélkülit, hamarabb állitanak meg, mint egy rendszámos, rendesen beöltözöttet, de az is logikus számomra, hogy mivel ezrével járkálnak 125 ök 50 esként, rendszám, minden papir nélkül, ezt tudván nem erre mennek rá, mert akkor rengeteget le lehetne állítani.
Én megmondom öszintén, nem láttam még kistestű robogóst félreállítva, pedig elég sokat vezetek, persze itt most azért gondolom akad ellenvélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest