Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
nekem akkor szokott ilyet irni, amikor mentene a kütyü, de nincs bekapcsolva a gépem. mondjuk ha nálad perces rendszerességgel jelentkezik, az nem tul egészséges, nálam ilyenkor mentésenként 15ször ráprobálkozik, és jön a hibaüzenet, aztán következő frissitésig kuss van. cifs jol van beállítva? gépen a jogosultságok rendben?
-
zsolt501
nagyúr
Ennél a típusnál nem tudom hogy ugrik e a garancia ha más progit raksz rá, de azt tudom hogy léteznek olyan routerek amiknél nem ugrik a garancia mivel ott a készülékre van a gar és nem a rajta lévő szoftverre.
Egyébként az eredeti szoft vissza rakható ha valami gond lenne, ha meg totál elszáll hardveresen, akkor meg úgy sem fogják azt nézegetni hogy mi van rajta hanem általában cserélik automatikusan, mivel olyankor nem működik (általában). Ha meg működik csak valami más a baja akkor meg vissza tehető az eredeti szoftver is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple watch 8 45mm white aluminium
- Ps dualsense edge controller
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest